Hemma igen...

Ja då var vi hemma i Sthlm igen efter en lång resa hem... tog 15 timmar att köra ner till Åbo me bil, då har vi tagit någon rast där imellan... men de är drygt att åka så länge..
Kommer inte skriva så mycket idag för jag är kanon trött eftersom jag vart uppe sen åtta i går morse...
Huvudgatan i Kuusamo en söndag förmiddag...


När vi står i bilkö på väg in i färjan i Åbo, stod en Hästtransport brevid, såg så gulligt ut när hästen tittade ut hela tiden :)

Klart :)

Ja nu har vi packat in i bilen o nästan allt är klart.. ska åka iväg in mot stan snart, de blir väl andra vägar man lär åka till båten skulle ja tro eftersom dom stängt av så mycket vägar för det där bröllopet i morron...
Känns som man glömt något men ja tror inte de.. men de visar sig...
Ha de så bra alla nu så hörs vi :)

Sem...

Håller på att packar nu... åker på sem i morron ska bli kul ju..
De blir till Kuusamo i norra Findland, åker me båten till åbo sen bil resten av vägen kommer att ta en hel dag ju att bara sitta i bilen o åka... man får väl stanna några gånger efter vägen, ska även stanna i Oulu o träffa min kompis som bor där, har inte träffat henne på 4-5 år nu så de ska bli kul :)

Väl uppe i Kuusamo har vi 2 ställen vi kommer vara på, ett på landet o ett typ ute i "skogen" vid en sjö, där trivs jag bäst :) inge ström eller vatten finns heller, men de gör inget... o bara utedass..
Man ska inte va kräsen inte... Sen blir de till att bada Bastu varje dag :) vedeldad... :)

Svårt att packa bara för man vet ju inte vad det blir för väder, eller om de är mycket mygg o knott som de var sist vi var där, så gick de ju inte att vara ute i t-shirt äns mitt på dagen för de var helt svart av mygg o knott man blev ju så myggbiten då ju, nu har ja en del mygg medel o annat me för de så jag hoppas de ska hjälpa..
Men de ska nog bli bra de här....

Se om vi åker förbi dom här öarna i morron me båten.. konstigt att dom ser ut så här helt döa träd verkar de vara på dom... vad har hänt där igentligen??






Sthlm

Ja nu är jag här hemma i sthlm igen...
Gick bra att åka ner, hade min moster med mig ner oxå hon skulle åka med hem..
På vägen ner var de en olycka en lastbil hade kört av vägen så de var nästan stop att komma förbi men de gick bra iallafall...
Ja annars har de inte hänt så mycket.. funderar på att pyssla lite nu i kväll har en hel del att göra som ska vara klart om en månad... de låter som om jag har tid men de har jag inte, vi åker ju på sem på fredag o kommer hem om nästan 2 veckor, så då efter de är de inte lång tid kvar... men de ska nog gå bra tror jag :))
Hörs i morron har inte mycket mer o skriva nu...

ja så kan de va!!!

Ja vad ska man säga...
Mycket som är rörigt i min hjärna nu...
Men de får gå, tiden får visa sig hur allt blir....
Dagen har vart bra annars :)
Var ner o lämnade in min bil på service, Maria hämtade upp mig där så drog vi till Smebacken en sväng... skoj skoj :)
Sen hem o plockade ihop lite grejer, men har mer o plocka ihop i morron. Bosse kom förbi på en fika... trevligt :) Sen var ja ner dit, kom nyligen hem.
Är svin trött nu skulle behöva gå o sova men ska plocka ihop lite mer först bara som ska me i morron... Mycket mycket...
Ska nog inte skriva mer nu idag..
natti natti :))

Fiske...

Klockan är över tolv, jag borde ha lagt mig för länge sen...
Men ja har hållit på att sy lite..
Har hunnit me en del idag, på förmiddan var jag o träffade Maria vi var på lite shopping.. alltid skoj att va me henne :) När ja kom hem städade jag bilen o tvättade den, ska länma in den i morron på service... de blir dyrt :( inte alls skoj... Sen klippte jag gräsmattan... grejade inne lite... var ner till Bosse senare han hade bakat hallonpaj, den var god :) sen spelade vi lite kort med Em o Johan...

Igår var vi till Borlänge Jag Bosse Johan o Em, köpte lite fiskegrejer, nu måste jag bara hitta ett nytt fiskespö... men de lär jag väl gö...
Vi var sen o fiskade o grillade lite korv, men de var lite mygg o knott...





Det speglade sig i vattnet...

Trevligt :)

Börjar bli trött nu ska snart gå o sova, har nyligen kommit hem vart nere hos B nu hela kvällen, haft riktigt trevligt :))
I morron kommer han J o Em o hämtar mig vi ska upp till Borlänge då en sväng tänkte vi... 3:dje gången den här veckan man är där då...
De har regnat hela dagen, på förmiddan var vi ner o handlade lite... sen har ja vart själv på dan.. hållit på att sy en del, när man ändå tar fram symaskinen så är de lika bra att passa på att sy en hel del :)) men de är skoj ju... de enda tråkiga är att plocka fram o tillbaka symaskinen.. konstigt igentligen..
I går var ja nere hos M ett tag :) skönt att ha nån att prata me om vissa saker... Tur jag har dig vännen :)
De är konstigt att vissa "saker" kan man inte leva med, men man kan heller inte leva utan dom heller.... VARFÖR???
Nä nu ska ja sova :))
Natti natti....

Oj

Oj vad tiden gått fort nu den sista veckan var ju över en vecka sen jag skrev..
Har haft fullt upp ju... mycket som hänt o händer...
Har nyligen kommit hem har vart nere hos Bosse.
Helgen gick fort, fredag var ja på fest kom hem lite sent så ja kom i säng vid två på natten o skulle upp vid fyra... kan lova att jag var trött, stod hela dagen på loppis så kvällen var ja helt slut på då..
Söndag var jag o en kompis ute o åkte nånstans ute i skogarna mot fredriksberg... kommer inte ihåg va stället heter vi var till...
Måndag var Em jag o Bosse till Borlänge en sväng....
De var meningen ja skulle åka hem till sthlm i morron men de har blivit ändrade planer... så ja blir kvar några dagar till...
Nu ska ja iallafall sova, så vi hörs...

Tisdag..

Länge sen jag skrev nu...
Har nyligen kommit hem till L-a igen, blir här en vecka ca, sen åker ja ner till Sthlm igen..
Mycket åkandes... har lite att göra här hemma nu i veckan så därför var ja tvungen att åka hit..

Var ett tag sen jag skrev nu såg jag...
Dagarna har gått fort..
I fredags så var ja o P hem till Paula o Larsa, grillade o drack lite gott :) hemskt trevligt hade vi. Tanja var så snäll så hon var chaffis åt oss :)
Lördagen var man ganska så seg o trött... ja tog de mest lugnt först, P la golv i hallen de blev så himla fint o bra :) skönt att allt sånt är klart nu, bara lite småsaker kvar...
Söndag var vi hem till syster yster o hälsade på, hon var rätt bra så hon kunde bli me ut en sväng så vi var på en liten shopping runda :)
Igår grejade ja mest o så packade en del me saker ja tog me upp hit som vi inte ska ha kvar ska ha me de till loppis sen.

Ja o nu är ja här, skulle behöva ut o klippa gräset men hinner inte ska iväg en sväng nu strax...
så vi hörs...

RSS 2.0