Äntligen..

Äntligen hemma :)
Ska inte gå utanför dörren mera idag, har vart ute hela dagen redan så de räcker, nu har ja precis satt på mig mina mjukisar så skönt o gå runt o strosa i hänna hemma o bara vara... fast jag har fullt upp inne o göra med, håller på att kokar sylt nu, idag blir de några burkar lingonsylt o några jordgubbssyltburkar, sen har jag tagit upp havtorn som ja lagt i torken så de ska torkas en 6 timmar sen ska de malas till pulver, har stökat ner en hel del i köket så ja lär ta o städa undan o fixa ordning sen laga middag så nog har jag en del o gö, skönt o va ledig idag iallafall lika i morron me, men i morron ska jag ha en bak dag, de ska bakas bullar, en sorts kakor o sen göras struvor, senare på kvällen ska ja iväg till L o få massage, de ska bli skönt var till han i fredas oxå, så axlen börjar bli bra nu iallfall så de är skönt :))

Idag gick ja upp vid halv åtta, var trött o hade kunnat sova längre men hade inte tid me de.. Drog sen iväg vid halv tio, träffat lite vänner o så pratat en del, trevligt :)
Efter de så var ja o handlade så ja kom just hem o snart är de kväll...
Men har vart en fin dag idag me klarblå himel o sol, trots att de var minus 10 grader i morse har bara vart minus 5 grader nu på dagen, lagom temp :)

Nä nu måste ja fortsätta här.

Gått fort...

Ja då var de Onsdag idag då o ja ska iväg o jobba..
Mina 9 dagars ledighet har gått fort, för fort, men jag har hunnit me en del oxå eller de finns väl mer som jag skulle ha gjort men inte hunnit, skulle ha varit skönt o ha vart ledig lika länge till.. men inte då, jobbar ons-söndag nu, några långpass av dom dagarna är de på över 12,5 timmar..

Idag efter jobbet ska jag iväg på möte, ska bli intressant :) har lite att uträtta efter det oxå så kommer nog hem rätt sen även fast jag slutar halv två idag, har vävstugan i kväll oxå men vet inte riktigt om jag hinner upp dit idag, men kanske en snabbis, var där i måndas o vävde lite iallafall, måste ju bli klar me min duk som jag håller på me så jag kan börja med min matta som jag tänkt.

Ute har de kommit snö nu så nu känns de som vinter iallafall, de är minus 4 grader oxå, inte så värst kallt iallafall.
Idag ska jag till DV o jobba, de ska bli skoj :)

Vi ses o hörs :))


Fredag

Vad skönt de varit o vara ledig i så många dagar som jag varit, o några dagar till är ja med ledig :)) börjar jobba på onsdag nästa veckan igen.

Har haft kanonsköna dagar åkte hem till L-a i måndas jag o syrran, skönt o komma hem till lite vinter o lite snö :) man behöver snö för att man ska känna att de är vinter ju, tycker inte de känns som att man har vinter eftersom de inte är snö ute... nu när man tittar ut så har de börjat snöa lite men de är så snått se om de blir mer snö oxå....

Här om dagen när ja var ute så hittade jag en "slakt plats" ja var ut på åkern o så var de ett stort område med fullt me blod stora fläckar både här o där, vet inte vad de är för djur som blivit taget på natten för de fanns inte nå hår så man kunde se vad de var för djur, men förmodligen var de lodjuret eller vargen som varit framme o tagit djuret eftersom vi har mycket sånna i skogen, gillar inte alls när dom djuren kommer in på gårdarna så där, de finns för mycket av dom.







De konstiga är att nu när ja vart ledig så här tänkte jag att de skulle vara skönt o sova ut på mornarna, men inte då, som längst har jag sovit till sju på morron, men de är väl som vanligt för mig, jämt när jag är ledig så vaknar jag tidigt ändå, visst de finns undantag nån gång då jag sovit längre men de är utterst sällan.

Nu ska ja ta o försöka göra mig ordning o greja lite har mest bara tagit de lugnt nu på morronen men de är så skönt de oxå :)

Ha en fin helg alla för de ska jag ha :))
Kram Kram

Äntligen söndag :)

Ja då var de söndag... Äntligen säger jag bara...
Sista jobbpasset för den här veckan o dubble pass oxå, ja har i stort sett bott på jobbet dom sista 2 veckorna, dom sista 8 dagarna har jag jobbat 7 dubbelpass.. sista idag :) de enda jag gjort hemma de är o sovit, har åkt tidigt på morron o kommit hem sent på kvällen var o varanan dag nu, så nu kan jag lova att jag är bra sliten i kroppen... de ska bli så skönt att komma hem i kväll o veta att man får sova i morron o att klockan inte ringer... sen oxå att jag är ledig en hel vecka :)
ska inte jobba en timme nästa vecka, har snart jobbat som en hel tid gör på en månad har jag jobbat på 2 veckor, fattas bara några timmar till innan jag kommit upp i heltid den här månaden...

Nå snö har de inte kommit heller :( trodde här om dagen de skulle komma ner lite eftersom de började snöa men de slutade på en gång igen nästan..
Ja jag har inte mer o skriva nu, mer än ja ska gö mig klar att åka iväg...

Onsdag...

Onsdag...
Känner mig mer dö än levande, igår var ja så sjukt trött så ja sov en del behövdes faktist...
Är på väg till jobbe strax... ovanligt... Känns som man bor just nu på jobbet, bara hemma o sover..
Se hur helgen blir, kan bli att ja ska jobba ändå, får redap på de idag, men sen nästa vecka så är jag ledig lite iallafall o de ska bli himla skönt :)

Ja de händer ju inte mycket just nu, men än att ja jobbar o sover typ..
Ute är de plusgrader o inte nå snö, undra när vi ska få snö här nere då så de blir vinter... de är ju inte lång tid kvar innan de är vår nu igen, men vill ha vinter ordentligt först..

Nä nu ska ja gö mig klar o åka iväg.
ha en fin dag!!

Trött va är de...

Gu va trött jag är, i morse hade jag värkligen velat ligga kvar i sängen när klockan ringde... inte undra på jobbade ju 25 timmar i bara helgen två 12,5 timmars pass o veckan innan, så jobbar jag hela den här veckan oxå men är ledig till helgen som kommer då ska jag sova :))

Är strax på väg till jobbet nu, ute är de - 5 grader, men faktist så känns de kallare här nere än vad de gör om de ä - 5 grader i L-a, vet inte vad de beror på..

Ska bli intressan o se en sak i veckan...


Lite panik idag...

Vilken dag...
Efter att ha varit ute o jobbat 2 timmar idag så kom jag på att min handväska var borta, jag som alltid har den med mig, ja fick lite panik vart den tagit vägen, så jag gick tillbaka dit jag var sist o inte fanns den där, fick gå runt till alla jag var hem till på morronen o titta om jag glömt den men den fanns inte totalt borta.. fick ringa runt till arbetskompisarna o dom hade inte sett den, så fick ja ring en uppe på kontoret där gick dom o kollade i personalrummet o som tur var låg den kvar där :) SKÖNT!! Annars vet ja inte vad jag gjort men har ju allt viktigt iden ju, vet inte vad jag tänkte på i morse när vi länmade personalrummet o åkte iväg... men tur de löste sig i allafall :)

Ja o jag som verkligen längtat till helgen nu då jag skulle ha blivit ledig... men så blev de inte heller, jag blev utringd för de är en som var sjuk så ja ska jobba som PA i helgen blir 2 långpass 8-20.30 både lördag o söndag, men de går bra ändå så nästa gång jag blir ledig är förhoppningsvis till nästa helg... de blir många dagar på rad jag blir att jobba nu..

Var meningen att vi skulle åkt till Kista idag men ja kom på att jag ville va hemma o ta de lugnt bara eftersom ja ska jobba, så har kollat på en film nu, så strax ska ja gå o sova börjar bli lite trött redan.

Natti natt :))

Helg snart...

Äntligen fredag o sista dagen den här veckan o jobba, ska bli så skönt när ja slutar i dag och det är HELG :))
Är jätteförskyld, de är jobbigt kunde sova så där i natt.. men vad gör man de är bara o vänta tills de går över... de är många som är sjuka nu oxå..
Igår kväll tog jag de lugnt o kollade lite på tv bara, inte ofta de händer att ja sätter mig vid tv:n bara så där o inte har nå att pyssla med, men ja kan inte pyssla så mycket nu heller för min arm/axel funkar ju inte som den ska.. så de är bara att gilla läget o bara va typ..., men pratade i telefon med några kompisar oxå så då gick ju tiden fort ändå, själv hemma var ja me, för P har åkt iväg kommer hem idag.
Funderar på att åka iväg till Kista idag efter jobbet få se hur pigg jag är när ja kommer hem.

Nä nu ska ja gö mig klar o dra iväg.
Ha en fin dag :)

Drömmar....

Vaknade strax efter fyra i morse, kunde inte sova mer då så de var bara till att gå upp..
Hade en sån konstig dröm.. förstår inte varför man drömmer ofta om en o samma sak hela tiden fast i olika sammanhang, drömmen blir bara starkare för varje gång man drömmer... förstår inte vad det betyder igentligen... man blir o gå o tänka på den under dagen... allt är ju så verkligt när man drömmer ju...

Ska strax dra iväg till jobbet nu, är mer förskyld idag så man går o snyter sig hela tiden :( lite drygt...
Längtar till helgen nu faktist :)
Ha en fin dag idag alla :)

Kram ♥

Ondsdag...

Go morron!!

Har blivit genom förskyld :( började igår kväll, bara kom så där, lite drygt.
Har precis käkat klart frukosten ska strax dra iväg till jobbet, ute har de kommit några snöflingor i natt inte många men ändå, det är 4 grader varmt nu så de går nog bort på en gång.

Tycker att de är skönt att helgerna är över nu så de börjar bli normalt igen :)
Mycket som händer nu :) så skoj så, hoppas på ett bra år i år :)

Hinner inte skriva mera nu för jag ska dra iväg.

Men vill säga ETT STORT GRATTIS TILL EN AV MINA BÄSTA VÄNNER SOM FYLLER ÅR IDAG!!!! Hoppas du får en fin födelsedag :)

En bild på din hund ( o dig i hörnet )


Bilder

Någon bild jag tog här i helgen på morronen, himlen var så fin :)







Trött trött trött....

Ja är så trött så himla trött vet inte vad de är som är felet, vart trött i veckor nu, inte alls likt mig, jag som varit så himla pigg jämt, gick inte upp förns tolv idag... ja helt sjukt har väl inte sovit så länge på flera år... men ja var helt slut o inte nog me de, orkade bara va vaken i 2 timmar sen gick ja o la mig igen vid två tiden o sov till halv fem då P kom hem o väckte mig, så gick upp då o tog en dusch för att piggna till...
Kastade ihop en limpa sen som ja precis tagit ut från ugnen, hoppas den blev bra, har ju som vanligt inte nå recept att gå efter så jag hittade på ett eget recept...
Ska jobba hela veckan ti-fredag sen ledig helgen längtar redan dit om ja ska vara ärlig, jobbade helgen som var 25 timmar lö o söndag så de vart en lång helg men de gick bra :) så därför har de varit skönt o varit ledig idag.

På lördag ska jag iväg på tjej fest/middag med några tjejkompisar, de ska bli skoj :)
Kommer nog inte vara vaken eller uppe många timmar till känner jag, börjar redan gäspa igen, men måste fixa matdosa till jobbe i morron bara.

Har fortfaraden sån värk i axeln/armen så ja hoppas nu inte de blir värre när ja ska jobba den här veckan, för ja ska jobba på HT o de är lite skillnad än som PA veckan därefter är de på HT o DV ja ska jobba på, ska bli skoj att komma till DV igen var några veckor sen jag var där o jobbade nu har längtat verkligen att få komma dit igen :)

Ha en trevlig kväll!!

1 Januari 2012

God Morron...
Eller jag vet inte om det är en god morron eller inte...
Jag är lite så irriterad faktist, ska man  börja nya året så??

Skönt att året är över, nu är de nya tag o regler som gäller :)
Att man kan bli irriterad på någon ja de är faktist på någon som jag är irriterad på o har varit det ett tag... att vissa tror dom kan bete sig hur som helst o tro att de är som vanligt o tro man har nån lindad kring lillfingret o kan bete sig hur som helst, de funkar inte så, även nu om den här personen tror de... så säger jag bara GLÖM DET!!! du vet inte alls vad du har mig numera, du vet inte ett skit, fast du tror du vet allt... men men så är de.. mycket som hänt det här året som varit o mycket som är på väg att hända :))
Kom ihåg som du beter dig så kommer jag bete mig mot dig!!!

Behandla andra som man själv vill bli behandlad!!!
Nog om de nu, men man måste ju få skriva av sig ibland oxå hur man känner sig..

Ska snart iväg till jobbet, jobbade hela dagen igår o ska göra det idag med, men det gör inget, hade ändå inga planera att göra nå det här nyåret iallafall.. Igår kväll när jag kom hem var de så fint hemma, P hade fixat mat o gjort jättefint :) men jag gick o la mig sen vid halv elva var trött då, vaknade lite vid tolvslaget då av en massa smällare ute men somnade om fort igen.

Nu i morse vaknade jag vid fyra tiden, hade så ont i min axel de värkte så hemskt att jag inte kunde sova mer då, har fått inflammation i axeln så har haft de snart en vecka, de är svin jobbigt :( hoppas de snart blir att gå över, men de har börja blivit bättre, kan röra på armen nu o så som jag inte kunde i början på veckan.

Nä nu ska ja gö mig ordning o dra till jobbet strax, ha en bra dag alla :)
Kram


RSS 2.0