Goda vänner

♥ Det sägs att GODA VÄNNER kan spendera lång tid utan att talas vid, utan att vänskapen brister.
Dessa vänner, när de träffas beter sig som om de sågs igår, tänker inte på hur lång tid gått, utan att de talats vid ,eller hur långt ifrån varandra de bor. De vet vilka de är ♥

Kram

Kram är ett sätt att dela glädje och sorg, som vi går igenom i våra liv eller bara ett litet sätt att berätta till en vän att man bryr sig.
Kramar är till alla, som vi älskar, till vännen, till anhörig eller nallebjörnen.
Det är konstigt hur en kram får alla att må bra; i alla platser, i alla språk, det förstås alltid! – Öppna bara dina armar och ditt hjärta. ♥

Det finns...

Det finns saker... som aldrig borde ha hänt...ord som aldrig borde ha sagts...känslor som jag inte trodde fanns...och människor jag önskar... att jag aldrig hade träffat... Men det finns också minnen...som jag aldrig kommer att glömma...ord som alltid finns i mitt hjärta...känslor som aldrig dör...och människor jag inte kan leva utan ♥

Fullt upp...

Har vart i L-a några dagar, kom hem hit igår igen..
Hade de riktigt bra där, synd bara att dagarna gick så fort, hade fullt upp från morron till kväll... men de gör inget gjorde bara de ja själv ville göra, dock han jag inte mä allt jag ville, men får ta de senare, vet inte när ja kommer åka upp igen de kommer nog dröja ett tag nu iallafall :)
Vart ute i skogen många timmar, hittat lite svamp så nu har ja fyllt på vinterns föråd med gula kantareller, nu är de bara trattisar ja ska plocka av men de dröjer nån vecka till innan dom är klara..

Har jobbat idag, sen var ja iväg o handlade.
Kvällen kommer nog bli lugn kolla på nån film o så...
var super trött igår så halv tio så sov jag, men sov knappt nå natten innan bara 3 timmar, eftersom ja kom hem tre på natten, var iväg o hälsade på en kompis jag inte träffat på länge.

Jobbar hela helgen nu 8-20.30 både lö o söndag..

Regn :)

God Morron!!

Ja då är de lördag o min jobb helg, kommer vara den mesta tiden på jobbet i helgen eftersom jag har 2st 12.5 timmarspass att se fram imot...

Ute rengar de som bara den :) de är när de är sånt här väder som de är skönt att bara ligga kvar i sängen o sova :) men ja är faktist rätt pigg nu men jag gick upp fem i morse oxå så man har hunnit piggna till en del, fått i sig sin frukost o dricker nu mitt Te medans ja sitter här vid datorn :)
Ska strax börja packa ihop de ja ska ha me mig till jobbet.
 
Ha en trevlig helg!!
Kram

Soffan...

Sitter uppkrypen i soffhörnet me täcket på mig är lite frusen, ute har de börjat regnat en hel del, snart är hösten här :) Jag tycker hösten är bästa års tiden :) när de börjar bli mörkt ute o man kan tända ljus o så... de är väl myssigt :)

Har vart en bra dag idag annars nästan, fick höra många positiva saker på jobbet, så skoj att man är omtyckt där :) Och att mitt andra jobb saknar mig o vill ha mig tillbaka, de är kul att höra :)
Roligt, behöver ha nå som är bra nu.....
Blev faktist besviken på en sak idag, tänk att ett ord kan göra så ont :(

Har bakat en ny sorts kakor, dom blev goda.
Nu ska ja käka lite sen se en film innan jag ska sova.
Så ha en fin kväll ni andra.
Kram

Fredag

Go Morron :)
Känner mig mycket piggare idag o de är skönt :)
Har inte hostat så mycket o förskylningen känns bättre...
Dagen igår blev lugn, gjorde inte mycket, blev aldrig nån skogstur, men vi ska ta de nån annan dag istället sa vi.

Är på väg till jobbet nu slutar två idag, ska hem o greja ordning då de ja ska ha me när ja åker hem te L-a är ledig nån dag nästa v så ja ska åka hem dit då o eftersom jag jobbar hela helgen så hinner ja inte packa de som ska me.

De ser ut att bli en fin dag ute, solen börjar titta fram, trodde de skulle bli regn, men man vet aldrig kan ju bli de ändå..

Ha en fin dag hörs vi senare :)



Natt

Kan inte sova :( var lika bra att gå upp istället för att ligga i sängen o vrida o vända på sig, jobbigt..
Genom förskyld är ja me de är väl bl.a därför ja inte kan sova nå...
När ja gick till jobbet i morse så mådde ja bra, sen bara slog de till, fick lite feber oxå
Tur jag är ledig i morron iallafall får ta de lugnt då, de är meningen ja ska träffa en kompis i morron o vi ska ut i skogen men är ja så här så får de bli en annan gång istället...



Den här spindeln hade ja inne en dag förut, den är lika stor som på bilden, jag har aldrig sett en sån stor spindel förut den var hemsk, visst finns de stora spindlar men så här stora trodde ja inte de fanns i Sverige, vet inte vad de är för sort.

Onsdag

Go Morron!!
Vad fort veckan gått som varit...
Mycket som hänt både på de en o andra..
Börjar me förra veckan
På måndan kom Bosse ner hit o hälsade på, så på tisdagen åkte vi in till stan o gick runt där, riktigt trevligt o skoj var de :) Åkte me han hem till L-a sen som ja var kvar resten av veckan.
Onsdag var ja ut i skogen en sväng, var även på middag hos M, tack för den o pressenten ja fick :)
Torsdan var min födelsedag :) var mest uppe i stugan då hela dagen, Fick besök av Bosse, Danne o Amanda då, tack för dom fina Blommorna o pressenterna ja fick av er :) Sen tog dom me mig ut på en fiske runda, glad ja blev :) men fick ju då inte nån fisk men de gör inget, ja hade trevligt iallafall o det är huvudsaken :)
Ja dom andra dagarna hade ja fullt upp åkte tillbaka hem hit på söndan igen...

Ja och nu är de ny vecka o mycket funderingar...
Men har kommit på att man måste chansa för att våga... eller säger man våga för att chansa??
Ja ja strunt samma, ja vet iallafall vad ja menar o ja tänkte göra det nu, ja måste de, tiden är inne nu... o ja har inget att förlora. Jag har tagit mitt beslut för det o de känns bra, ja vet att det är RÄTT.
Så jag hoppas hoppas nu...

Nä nu ska ja iväg till jobbet.
Ha en bra dag!
Kram kram



Tomtar

Ja har vart lite sen me att lägga in bild på mina tomtar som jag lärt mig tova då jag gick på kursen, så nu kommer en bild iallafall. Har hunnit göra några flera oxå, riktigt skoj att gö dom är de :)

Söndag

God Morron :)
Ska strax gå iväg till jobbet jobbar hela dagen till halv nio i kväll, var lika igår me, blir lite långa dagar, de är bara att sova o jobba sånna här helger typ...
Veckan har gått fort annars, var ledig i torsdas, grejade lite då men annars var de nog lugnt..
Har varit själv i helgen, P har åkt iväg till Mariefred.

Veckan som kommer är jag ledig nån dag så ja ska passa på att åka hem te L-a då :)
Ja de händer inte så mycket annars just nu... eller?? :):)

Tisdag!!

God Morron :)
Känner mig pigg o på bra humör.... :)
Ska strax gå till jobbet nu är ja bara på ett ställe känns bra :) Förra veckan var JOBBIG!!
Var ju ledig i Söndags, då var ja på kurs ju, så himla roligt var de har bilder ja ska lägga ut på vad ja gjorde då, men dom kommer senare idag kanske...

Ha en fin dag :)
Kram kram

RSS 2.0