Sista dagen...

Sista dagen på min långledighet nu har vart ledig över 1 vecka har vart så skönt, nya schemat har gjort att man är ledig var 4:e vecka men dom övriga passen vi jobbar jobbar vi enbart 24 timmars pass, men heldre de o va ledig längre.
Har vart hemma i Ludvika har vart himla skönt faktist, han träffa en massa vänner i alla fall dom viktigaste :) Kan säga att mycket hände den här veckan som var, är en vecka som jag kommer komma ihåg!! ♥♥
De som är så skönt är när man är hemma är att man bara kan gå ut o bara vara på gården, de saknar jag mycket när man bor i lägenhet.
 
I lördas stod jag o Maria på loppisen på Gammelgården, de gick inte så bra, men de var väl för att de var marknad, efter loppisen var jag Jennie jannice o nova ner på marknaden, men tyckte inte de var nånting till marknad.
 
En kväll i veckan som var så var jag o Bosse ute o åkte lite, vi var upp till Galgbacken o tittade de var länge sen man var dit nu, de jag inte tyckte var kul de är att någon/några vart där o förmodligen "lekt" o hängt upp en docka i en snara, för de låg kläder o snara på marken. Jag tycker inte man skämtar om sånt :(
 
 
 
Ha en fin dag så hörs vi snart igen :)
 
 

Äntligen :)

Fredag!!
Jag ska iväg o jobba eftermiddag natt, de är min jobbar helg. Äntligen den 13 börjar vi på nytt schema de ska bli så skönt :) blir långledig då var 4:e vecka :) men passen blir destolängre annars men de gör inget :) :)
 
Faktist känner jag mig rätt så glad har inte gjort de på länge länge, men något har verkligen hänt o de är så skönt :) den här veckan som gått så släppte en sak o de är helt underbart dom sista gångerna så bara kände jag nu får de vara nog luften var död kunde inte andas, de som jag alltid fått min energi av förut, tömde mig totalt, jag blev arg irriterad o en hel del annat, så nu så känns de så bra, nu KAN jag gå vidare :)
 
De kan oxå ha me en sak o göra... när jag "känner på mig" något så brukar de stämma väldigt bra, jag gjorde de för en del månader sen "att de här var absolut SISTA chancen" att hjälpa "en" sista chansen blev aldrig av men för min del så gör det inget de är värre för den andra, men sånt är livet... nu kan jag inte hjälpa mer...
 
Solen skiner o de är underbart väder ute :)
Men jag har en del o gö hänna inna inan jag ska till jobbä.
 
Tack M för dom helt underbara fina grejarna jag fick av dig som du gjort, dom är så fina :)
 
Vi hörs o ses :)
RSS 2.0