Inge bra...

Är ingen bra dag idag känner jag :(
Vaknade tidigt fast var illa trött men var tvungen att gå upp för jag skulle jobba, ja jobbade extra idag me på DV, kom just hem där ifrån. Börjar kl 16.00 på mitt vanliga jobb o slutar 08.00 i morronbitti.
Funderar på att gå o lägga mig en timme innan jag ska iväg.
 
I morron direkt efter jobbe ska ja bara hem o hämta lite grejer sen drar vi upp till L-a över helgen, ska bli skönt..
 
Jag är trött på hostan o förskylningen nu som jag haft ett tag, de borde ha gått bort för länge sen.
 
Hur ska man hinna me allt igentligen??
 
Vill ha en regnig dag idag men inte regnar de inte :(
 

Brrr...

God Morron!!
Gick upp för en timme se, nu är frukosten klar äten o jag har lite tid innan jag ska iväg o jobba, skulle ha vart ledig idag, men ska hoppa in o jobba extra på DV har inte vart där på ett tag nu så de ska bli skoj att komma dit o jobba :)
Helgen har gått himla fort, men de är skönt de :) gick av åtta igår morse så när ja kom hem igår tog jag de rätt lugnt, bakade lite o grejade, senare var jag över till grannen me de jag hade bakat för har redan fullt i frusen men de blev uppskattat så de är kul :)
 
Kallt är de inna oxå värmen har dom inte slagit på än verkar de som :(
Har inte så mycket att skriva mer just nu, tror jag ska ta o pyssla lite innan jag ska iväg till jobbet.
 

Regn o rusk :)

Regn o rusk är vad dagen har att bjuda på...
Har regnat hela natten började i går kväll, men ärligt så gör de inte nå alls :)
Jag har jobbat natt i natt, kom hem vid halv nio i morse, tänkte gå o sova en stund, men gjorde de inte utan satt på min mysklädder o började fixa o dona här hemma, har precis bakat en franska päronkaka som står i ugnen har aldrig gjort de förut så de ska bli kul o se hur den blir att smaka :)
Lite senare ska jag göra en kantarellpaj, får kanske besök idag av en vän, jag är själv hemma hela helgen P är borta.
 
Var hem te L-a nån dag i veckan nu åkte hem på tisdan o tillbaka hit igen på torsdagen, de var skönt att komma hem, direkt ja kom hem på tisdan han ja bara käka lite lunch sen drog ja iväg ut i skogen i flera timmar, vädret var så där man blev lite blöt o frysen, men när ja sen kom hem gjorde ja eld i kaminen o värmde mig me :)
Onsdan var ja oxå ute i skogen i flera timmar, dom dagarna gick så fort när ja var hemma skulle vilja ha vart kvar några dagar till. Men han gö en hel del o träffa några av mina vänner de var kul :)
 
Hösten är min bästa årstid :)
Alla årstiden har sina fördelar o nackdelar o är fina på sitt vis :)
 
Nä nu ska ja njuta av dagen, börjar 8.00 i morronbitti o har mitt 24 timmars pass då.

Måndag

Måndag
Helgen har gått fort, var på kräftskiva i lördags de var skoj o trevligt hade vi :) Men de blev tidig hemgång för våran del... p.g.a mig, det räckte med nåt glas vin för min del sen så klarade ja inte av att va kvar mer, men de beror nog på allt som är o ha vart som jag blev så o trött o sliten i kroppen, men men kul så länge de varade iallafall :))
Igår var jag pigg o vaknade tidigt... men rastlösheten fanns där, så jag fick me mig P ut i skogen några timmar, hittade lite trattkantareller men inte mycket, men skönt att få komma ut i skogen, där kan jag hämta nya krafter, har alltid varit så.
 
I morse har vårat "spöke" vart i farten igen, han har var lugn nu ett tag o har inte "sett" han men i morse kom han igen, han har stängt av tv o satt på duschen idag, men pratade me han så han gick iväg sen, han brukar göra de när jag säger till han, han är inte farlig han kommer bara hit ibland o gör små grejer i lägenheten, han gömmer för de mesta saker speciellt knivar o köksredskap för oss, ibland får vi tillbaka de efter ett tag ibland inte.
Vet inte om jag berättat om han förut, men de är en gamal farbror som inte lever mer som går tillbaka hit till lägenheten, han har bott i den här lägenheten sen den byggdes o bodde kvar så länge tills han gick bort för ca 8-9 år sen. Jag vet vad han heter o hur han ser ut har "sett" han ett antal gånger, han är snäll men jag vet inte varför han kommer tillbaka, de är som om han vill något, men jag vet inte vad det är.
berättar mer om han sen nån annan gång.
 
Nu måste ja gö mig klar o dra iväg till ett möte, sen iväg o jobba natt.
 
Att skylla på att man inte har tid de är en så j-la dålig ursäkt, att skicka ett sms som tar några sekunder, har man inte tid till de eller??? bara undrar?? men att ligga på soffan o glo på tv eller sitta vid datan de finns all tid till men inte o skicka iväg ett snabbt sms... Säger bara de så j-lä dålig stil av dig!! Men jag kommer att komma ihåg.
 

Tankar o funderingar...

Att vakna varje morron o ständigt ha den smärta som finns, natten med mardrömmar som är jobbiga, allt borde ju vara bra, de borde ju de...
Men allt kommer tillbaka trots att de är många år sen...
Att leva ständigt med den sorg o smärta som inte syns utanpå en utan finns inom en, att varje dag gå o oroa sig o inte veta vad som händer/ska hända...
Hur ska man då kunna må bra??
Ingen kan förstå, ingen vet, ingen bryr sig.
 
Man träffar nån vän den frågar hur de är, svaret den vill ha är ju:
-Jo men de är ju bra!!
Klart man svarar så jämt.
Man svarar inte nå annat, för man vet att personen inte bryr sig igentligen, utan de är bara en "snäll" fars man alltid säger till varandra när man ses/möts/träffas.
 
Man tänker o funderar o undrar hur man ska gö me allt...
Kommer man nån gång få nå svar??
 

Panik o oro :(

De är mycket men tänker men aldrig blir av..
Just nu är jag svin trött, funderar på om jag ska gå o sova en stund eller inte, men tänker att jag har en massa som jag måste göra som jag annars inte hinner gö.. men trött är ja o de är ju inte undra på heller har ju jobbat natt, borde ha lagt mig direkt när jag kom hem istället, men då var jag pigg så jag drog iväg o handlade lite nu sitter jag här vid datorn o funderar hur ja ska göra..
De är så man får ångerst om ja går o lägger mig känns som hela dagen blir förstörd då, de har inte vart många timmars sömn dom sista 3 dygnen för min del heller, pga olika saker.
Skulle vilja åka hem te L-a oxå men vet inte när jag ska hinna me de, har planer på att åka hem den sista helgen den här månaden, men vet inte hur de blir... känns inte som om man är ledig alls nå, eller jo de är jag ju men har numera bara 2 dagars ledigt sen vi började på nya schemat, förut hade jag 3-4 dagars ledigt de är lite skillnad, de är inte kul att bara åka hem te L-a o hinna va hemma i 1 1/5 dag typ o sen åka hem hit igen.
Börjar känna paniken o oron komma tillbaka, känner så väl igen den den har hållit på nån vecka nu :( joobbigt jobbigt :(
De är då man behöver sina vänner som mest.
 

Bullbak

Ja i dag är de fredag som alla vet, dom flesta längtar jämt till fredagar för då är de helg sen o man är ledig..men de är ju inte alla som är de dock, så igentligen så spelar de ingen som helst roll vilken dag de är i veckan.
Jag har i allafall vart ledig idag, men gick upp sex i morse var pigg då, så då satte jag igång me en bulldeg på jäsning, sen blev de till o baka bullar, de blev bara vanliga vaniljbullar i dag, men väldigt stora bullar gjorde ja idag så de fick bara plats me 9 stycken på varje plåt.
 

 
Har även hunnit me o tvättat o städat fixat o donat o en hel del annat mä :)
Nu har jag bara middagen som jag ska fixa men de gö ja int förns om nån timme.
 
I går jobbade ja ju natt slutade åtta på morronen, direkt efter jobbet åkte jag hem till en vänn som bjöd på frukost, de var himla trevligt :) sen for ja hem o böt klädder o drog iväg o hämtade Britt, vi åkte iväg ut i skogen o plockde svamp, vi fick gå väldigt långt kan ja lova, men vi hittade lite iallafall o de var ju bra :) vi drog iväg o käkade lunch efter de, man kände sig som en riktig skogsmulle när man kom in på resturangen o skulle käka, men vad gör de vi hade ju vart i skogen o att man då har både barr o annat på sig, de gör inte mig nå stör de någon är de deras problem.
När ja kom hem vid två tiden var jag ganska så slut dels för att ja hade jobbat o inte åkte hem o sov utan att ja drog iväg till skogs efter de, så ja la mig o sov en timme, men de hjälpte bra, vaknade när P kom hem o väckte mig, han har vart borta några dagar så han kom hem igår.
 
I morron ska ja jobba har ett 24 timmars pass framför mig, slutar åtta på söndag morron då blir de hem o sova nån timme sen i väg på "kalas" senare på eftermiddan/kvällen ska ja hem till syster en sväng för hon o jag ska gö en sak :)))
 
Ha en trevlig helg!!!

Morotssoppa

Lite blåsigt idag men ändå fint väder :)
Ja ska jobba natt idag börjar 16.00 till 08.00 i morronbitti, så ja ska börja förbereda de ja ska ha me till jobbä snart..
 
Gjorde en riktigt god morotsoppa tilll Lunch lätt o gö me var den
 
Recpep på den om ni vill pröva
ca 500 gram morötter
1 liter vatten
2 buljongtärningar
2 gula lökar
1 dl matlagnings grädde
2 vitlöksklyftor
 
Skiva morötterna hacka löken i stora bitar, koka me vatten o buljongtärningarna tills allt är mjukt, sila av o spar vattnet, mixa löken o morötterna häll sedan i buljongvattnet o grädden pressa i vitlök o smaka av me salt o peppar.
 
Ha en fin dag :)

Ny vecka..

Go Morron!!
Ny vecka då..
Helgen har gått fort men fått en del gjort iallafall..
Fredag till lördag natt var rätt jobbig, hade mina mardrömmar då igen, dom kommer ganska så ofta nu mer tycker jag förut var de en gång i månaden ca men nu är de typ en gång i veckan, förstår inte hur de kan bli så, P väcker mig varje gång när jag får dom men de är inte undra på för jag väcker han me mina skik, jag skirker allt vad jag kan rakt ut, ibland tänker jag på att grannarna kanske hör mig skirka mitt i natten, jag vet inte.
Jobbigt är de kan jag lova, drömmarna handlar om samma sak hela tiden oxå så de är inte olika mardrömmar jag har..
 
Måndag idag o jag börjar mitt nya schema idag, så nu kommer jag även jobba natt, de blir ca 7 nätter i månaden, kommer nog bli bra..
 
Om man verkligen inte vet vad man vill kan man inte säga ja eller nej, jag fick en fråga här om dagen o jag kan ärligt inte svara på den, jag kanske både vill o inte vill, jag vet verkligen inte just nu, hade jag fått den förut hade nog svaret blivit ja på en gång men nu både vill o vill jag inte... så om du läser de här så ge de lite tid...
 
Nu ska ja gö mig ordning o dra te jobbä snart.
 
 
RSS 2.0