Seg trött o stressad...

Ja lördag, känner mig lite stressad..
Hade en riktigt kul rolig o trevlig dag/kväll igår :)

Jobbade sista dagen på ett litet tag i torsdagskväll ledig fre-sö sen så lägs ja ju in för op på tisdag o blir kvar några dagar i falun efter de, så himla skönt att jag äntligen fått op tid nu för bråcket har haft väldigt ont nu sista veckan :( men lite nervös är man allt de gick så fort med tiden var inte direkt bered på de fick tiden för bara nån dag sen så ska man opereras inom en vecka... men men ska bli så skönt när de är gjort.

Igår så drog vi in till stan tidigare jag o Bosse o käkade lunch sen gick vi runt bara till gamla stan med mer, himla skönt o fint väder var de ute :)
Åkte sen iväg till Stadion på Konser med Ozzy, vi tog några cider/öl innan, riktig bra stämmning var de o en riktigt bra konser förutom att förbandet var inte alls bra... men men de var ju Ozzy vi ville se :)

Nu ska jag packa o sen ska vi åka hem te Ludvika.

Lite bilder sen igår, men från konseren blev dom inge bra..














Dagarna har gått fort

Ja nu så är den här dagen snart slut o ska strax gå o sova, haft 2 dagar ledigt de har vart så himla skönt :) välbehövligt kan jag säga efter att ha jobbat en 70 timmars vecka förra veckan. Skulle igentligen ha gjort jättemycket nu dom här dagarna men i går så var jag så himla slut hade ingen ork till något sov dessutom till halv tio lång för att vara mig så ja beslöt igår att inte gö nå speciellt så jag följde me Britt till stinsen på lite shopping i stället, sen drog vi iväg till kolonilotten efter de o vattnade sen hem o tog de lugnt...

Idag när jag vaknade så var jag lite piggare så jag satte igång med att baka, jag började göra Macaron med Citronfyllning, dom är lite krongliga att göra men fick dom rätt bra den här gången :) Sen gjorde jag mini annanspajer, Köttfärspaj, Crabstick o räkpaj, o Kasslerpaj så de blev mycket pajer idag som jag bakade, men har fryst in så de bara är att ta upp när man ska ha :)

Syrran kom sen på eftermiddan vi åkte iväg till Barkaby en sväng.
Dagen har gått i ett, i morron ska ja jobba kväll så jag har lite sovmorron ska bli skönt :) jobbar torsdag kväll me sen är jag ledig fre-sö
Bosse kommer ner på torsdag kväll, vi ska på Ozzy Osbourn på fredag ska bli kul :)

Nä nu ska ja ta o sova :)
Natti ♥

Kallt...

Idag är de kallt o ruggit väder ute... brrr...
Blir att ta på sig vantarna så fingrarna inte blir så himla iskalla som dom jämt är..
Trött är jag o hade mer än gärna stannat kvar i sängen när klockan ringde i morse.. men på måndag då får jag sova ut i allafall :)







Tänk att de är Maj månad o så pass kallt ute...

Kolonilotten

Skulle igentligen ha vart till Kolonilotten idag när jag slutade jobbet, men orkade faktist inte gå dit, är så himla slut efter veckan som jag jobbat och har "bara" 3 långpass kvar 8-20.30 i morron lö o sö fick jobba dubbelt i morron oxå de var inte meningen men de fanns inte andra vikarier att få ut, så snäll som man är så tar man de passet oxå.

Ja de händer inte mycket annars just nu mer än att man jobbar o sover typ, men längtar till nästa vecka iallafall då kommer de bli mycket lugnare, har lite bakbeställningar oxå så då tänkte jag ta o baka nån av dagarna som jag är ledig :)

Några bilder på min o Britts kolonilott..






Förlora aldrig...

Förlora aldrig dina drömmar ur sikte...

För att inte ha drömmar är som att inte ha något hopp..

Och att inte ha något hopp är som att varken ha mål eller mening..

Söndag...

Söndag idag o har vart en varm o fin dag uta :)
Skönt de...
Tog en lång sovmorron idag sov ända till åtta i morse de var skönt :)
Sen tog vi en tur till barkaby o Ikea, blev lite små grejer ja köpte, kom hem vid tolv då gick jag iväg till min o Britts kollonilott o tittade eller titta o tittade vi planterade lite frön o potatis o grävde lite iden, var där några timmar, skönt o va där, rensa tankarna lite o så....
De är mycket nu :(
Inte ser jag fram i mot min nästan 70 timmars arbetsvecka heller... vem gör de???
Men veckan efter är jag ledig lite iallafall... förhoppningsvis iallafall... men man vet ju aldrig när de gäller mig tar säkert år mig en massa extra jobb...

Känner mig lite rastlös nu, har försökt pyssla lite men de funkar inge bra så jag gav upp, ingen ide o gö nå när man inte har nå inspirration..
Har grejat lite ute på balkongen oxå me blommor men är inte klar där än de får bli nån annan dag..

Känner för att gå o lägga mig nu men om ja gör de o vaknar igen kan jag inte sova alls, jobbar 8-20.30 i morron, direkt jag slutar åker jag upp till L-a sover där på natten sen upp till Lasarettet i Falun på tisdag för att sen direkt åka hem hit till sthlm igen, känns bättre o åka så man får sova nån timme längre än upp tidigt på tisdag o bara åka fram o tillbaka de blir lite drygt, har dubbelskift på onsdag igen 8-20.30 som ja ska jobba... de blir en tuff vecka...

Mina ögon kan Tindra
Mina läppar kan Le
Men Gråten i mitt Hjärta kan ingen se

Blev inte som tänkt...

Ja nu är jag hemma här i sthlm igen..
Veckan som gick blev inte alls som tänkt :(

Kom hem på måndagen, fint väder var de så jag höll på ute på gråden mest hela tiden o grejade..
Sen när kvällen kom fick ja så jäkla ont i magen höll i ett bra tag men blev bara värre, så ja fick åka in på akuten, tack B
att du följde me mig dit. Vi blev inskickade i ett rum där dom tog prover sen fick vi vänta o vänta i flera timmar, till slut hade de mest onda släppt så då struntade jag i att va kvar för vi hade fått setat o väntat hela natten på läkaren, så vi åkte hem men var iväg o kollade upp de på tisdagen så nu vet jag vad de var för fel inte nog me att jag har mitt stora navelbråk som ska opereras nu har tarmarna börja krongla oxå :(
Har inte kunnat göra så mycket som jag velat nu bara för allt de här :(

Sen har de vart så mycket annat oxå ja, blev riktig besviken på en person tycker inte den ska hålla på som den gör- de kommer inte att funka så länge till då de här.. jag börjar få nog nu så skärp dig o va dig själ som du alltid varit. Väx upp säger jag bara!! Man måste våga för att vinna!!

Har även hunnit me o träffat några vänner som ja inte träffat på ett tag de var trevligt, innan jag åkte hit ner idag var ja o Maria på loppisen o kollade men de var bara skräp o inte nå roligt man hittade... Kallt me för den delen..
Nä nu ska jag ta o käka lite mat sen kolla på en film är ganska så seg så de blir nog en tidig kväll.
Resan hit ner var jobbig blandade känslor....

Hörs av...

7 maj

Dagarna går så fort.. eller inte men idag är de måndag o jag är Ledig :)
Har jobbat mycket nu så man är lite slut så de ska bli skönt att vara ledig några dagar, ska passa på att åka upp till L-a, så nu ska ja strax gö mig klar så jag kommer iväg om en stund :)

Nästa vecka vill jag inte äns tänka på för då är de jobb från må-söndag o 4 dagar har jag dubbelpass så de kommer bli en slitig vecka...

Igår fick jag o en vän redap på att vi fått en kolonilott de ska bli skoj :) plantera en del saker där, hon skulle börja me den redan idag men ja kan ju inte eftersom jag åker.

Nu skiner solen så tror de blir en fin dag, trots att man får skrapa runtorna på bilen nu när man kommer ut till den.

Ha de :)

1 Maj

Första Maj i dag...
Ska i väg o jobba skulle ha vart ledig igentligen men de blev inte så.. men de gör inget :)
Vaknade sex i morse o var hur pigg som helst, kändes riktigt bra :) har hunnit baka lite oxå nu på morronen, de är ju så skoj att baka, gjorde 2 nya sorters "kakor" hittar på egna recept mest de är skoj att pröva sig fram :)

Känner för att börja pyssla nu oxå har lite nytt som jag vill börja prova på... men vet inte om ja hinner nu innan ja ska iväg o jobba, men i morron är jag ledig o SKA vara ledig sen är de 4 dagars jobb framför mig igen.

I helgen så var ja ledig lö o söndag de var så himla skönt, så vi drog i väg till Tallin en sväng, lördagen tillbringade vi me att gå runt där bara så fin stad är de :) o fint väder hade vi med. Blev lite shopping me de är ganska billigt där o handla...
sen gillar jag att gå förbi vid deras gata där dom säljer blommor, så himla fint o så billiga blommor, bodde man där kunde man köpa nya blommor var o varanan dag :)





Lite andra bilder oxå...











Ha en fin 1 Maj!!

RSS 2.0