21 sep 2010

Helgen har gått fort, för fort faktist... har haft ganska så stressigt, men de har vart kul ändå hunnit me en del :)
Lördag var ja på grängesmarknad me M B & J riktigt skoj, de var många år sen ja var på marken... efter de drog jag upp till Borlänge o träffade Ylva & Mike, trevligt :) så sällan man träffar henne ju eftersom vi bor en bit från varandra.. sen hem efter de, ner till Bosse en sväng senare, men de blev en tidig kväll har börjat bli så trött på kvällarna ju...
Söndag var jag iväg o röstade, sen handlade innan ja åkte hem igen o grejade lite... sen hade ja nån timme då ja inte hade nå för mig... skönt :) Fick oväntat besök där... Kvällen sen åkte jag iväg på Linedance, så himla kul att dansa de ju :)
Måndag var ja me Bosse till Fagersta på förmiddan, var ut på en skogstur oxå efter de, fick en kvist i ögat så de gjorde så j-la ont :( Sen på kvällen var ja till Kusin, hon bjöd på mat... riktigt gott :)
Idag har jag vart till Borlänge..... kom hem på eftermiddan... städat o grejat tvättat fönster m.m...
Ska fortsätta i morron...
Får besök av några kompisar från Sthlm i helgen ska bli trevligt, dom har aldrig vart här så de är skoj dom kommer..

Fredag kväll....

Fredag kväll... sitter o kollar lite på tv, men har hållit på me bilder den sista timmen tror jag, hållit på att rensa lite, man tar allt bra mycket onödiga bilder.. de är ju tur man har digitalkameror nu för tiden, så då kan man ju ta hur mycket bilder som helst o sen bara kasta iväg... de var annat för några år sen då de var vanliga kameror me filmrullar... då kunde man inte välja vilka bilder man ville ha innan man hade framkallat dom...

Har så himla vart o skönt inne håller på att elda i kaminen nu, har regnat en del i dag, men de är bra de kommer ner en del regn :))
Var ner på stan idag me min granne, inte ofta jag går på stan om jag ska vara ärlig... gillar inte de... vi var in o fikade oxå, de var trevligt :) sen for vi till dollar o M.M o handlade innan vi åkte hem tror vi var borta i 4 timmar...
Har sen hållit på att städat inne lite, eldat lite skräp ute oxå... Har gjort lite tvålar, länge sen jag gjorde de, de kommer ut på min pysselblogg senare..
Ja den här dagen har gått fort...

Igår så var jag på fotvård, de är ju så himla skönt ju :) fötterna blir ju som nya :) har man inte provat de tycker jag man ska ta o göra de... :)
Sen var jag ner till min faster... Lunchade med henne... vi åt Surströmming.. mmmm... så himla gott de var :))





När jag kom hem från henne så drog jag iväg upp till stugan en sväng, passade även på att gå ut i skogen o plocka lite svamp när jag var... hittade lite trattisar o vanliga gula kantareller..
Dom gula var bra stora...

Nä nu ska jag snart gå o sova, börjar bli lite trött.
Natti Natti :)

Morron...

God morron!!
Eller de är förmiddag nu så... har vart uppe sen åtta då ja blev väckt av telefonen... men var rätt pigg idag ändå, trots att de blev sent ja kom i säng i natt närmare två tiden. Var iväg igår kväll o hälsade på en kompis som jag inte träffat på länge, så de var trevligt :)
Tänk vad tiden går fort igentligen...

ute är de lite blåsigt men lite sol ändå..
Har lite planer för dagen men de berättar jag om senare...
Ha en fin dag alla :))

Kram

Höstväder :)

Riktigt höstväder är de uta nu..
Regn o blåsigt, löven börjar bli gula o ramla från träden..
men de är riktigt mysigt väder tycker jag, de är så mycket som är fint me hösten ju...
Sitter inne just nu o eldar så jag har varmt o skönt :))
Men har vart ute en hel del o grejat...
Funderar på om ja ska ta o gå ut o plocka in lite äpplen o göra äppelmos, eller om jag ska göra de nån annan dag... lutar mer åt de sista...
Har inga direkta planer annars i kväll, hoppas de är nå bra på tv, annars får ja hitta på nå annat...

Seg dag...

Idag är de en sån här himla seg dag... trött som attan.. men de är ju inte ovanligt just nu har ju vart de i flera veckor.. har lust bara att gå o dra täcket över huvudet o sova... vad skönt de skulle vara :)) klockan är två på dan nu ja går fortfarande runt i pyamas... men men vad gör de... men lär snart ta o gö mig ordning o dra iväg o handla lite, sen blir de nog en film på eftermiddan...

Var på fest igår 110 års fest... två stycken som hade fest ihop så då blev de 110år.. men kom hem rätt tidigt iallafall vid tio på kvällen, ja var så trött så de var skönt att komma hem då..

Var ute o gick lite här om dagen, kom till ett ställe där de var fullt me sånna här stora sniglar som satt många i träden..
Dom är rätt söta iallafall :))

Trött...

Trött trött o bara sååå himla trött...
Är de mest hela tiden... idag tog jag en lång sovmorron kände att jag behövde de...
men nu är jag iallafall uppe o har gjort lite nytta... men har en del att göra till..
Ska ta o baka snart oxå, ska iväg till en kompis senare så ja tänkte ta me lite fika dit :)

De här är en ananaspaj som ja bakade sist, får se om de blir en sån ja bakar nu eller vad de blir, men den här är så himla god :)


Ha en bra dag!

OZZY OSBOURNE

I går var de Tisdag.. inte vilken Tisdag som helst...
En helt suverän dag alltså :)
Sånna dagar kan vill man ha fler av :))
P slutade tidigt han tog ledigt, kom hem o hämtade mig o vi åkte o käkade lunch på Olles krog, kanongod mat där :) sen drog vi vidare till söder o var in i några butiker o tittade.. Efter de åkte vi till Nacka o gick på Forum där, ett stort köpcentrum, första gången jag var där faktist..

En lång dag, men den gick fort... :))
Vidare efter Nacka åkte vi till Globen, där vi gick o tittade lite i butikerna medans vi väntade på Ingela o Cribbe, när dom kom gick vi o käkade Grekisk mat... jätte gott :) Himla trevligt :) Skoj att träffas så där o där :)
Sen när vi käkat färdigt var de daxs för insläpp till OZZY OSBOURNE konseren...

Lite bilder inne i Globen innan så mycket folk hade kommit in..

     

Mera bilder under konseren

OZZY







Publiken



Efter sista låten dom sa hej då...


Det var en helt fantastisk konser... så himla BRA!!!

Spöket...

Sov så himla dåligt i natt... kunde inte sonma nån gång, utan låg vaken mest hela tiden... jobbigt :( men somnade mot morron timmarna iallafall..
Men så ringde Ps klocka o han gick upp, jag vaknade lite snabbt men kände hur trött jag var så ja blundade o nästan somnade om, men P han in i sovrummet o väcka upp mig igen... Han sa... - Du de är nå konstigt men plattorna på spisen i köket var på.... jag vet inte om jag har kommit åt dom men jag tror inte de.. de kanske är spöket som är i farten igen... Jag gick upp o tittade visst var dom varma o lampan lyste att dom varit på... men P kan inte ha kommit åt dom utan att ha märkt de de var inte en platta heller som var på utan flera... kommer man åt dom så märker man de, de klickar till då...
Jag tror de är vårat spöke som vart i farten nu igen... de är INTE första gången de händer saker i den här lägenheten...

Sushi..

Helg nu igen då..
Har vart hemma o grejat idag, var bara iväg o handlade lite Sushi grejer, så jag har gjort Sushi idag, så himla gott ju :))
Vi ska äta de nu i kväll, sen har jag bakat en Päronkaka/paj som efterrätt... den är himla god :)
Blir nog en film kväll tror jag sen..

Den här veckan har jag fått 2 buketter med Blommor :)
så himla fina ju :)



Höst :)

Nu är hösten här :)
Gillar den årstiden bäst :) så himla mysigt ju när de börjar bli mörkt ute på kvällarna o man kan tända ljus inne... ute blir löven att ändra färg på träna... de är nå speciellt me hösten allt :))
Vissa dagar fint väder, andra blåst o regn, men de har sin charm...

Igår åkte ja in me pendeltåget in till stan, hade en hel dag för mig själv, förutom att jag träffade syrran en stund vi gick o käkade lunch ihop sen drog hon hem igen, o jag gick vidare runt på stan, så himla skönt att bara göra så, inte nå måsten att gö de eller de... utan man gick i sin egen takt...
Var faktist evigheter sen jag var inne i själva city oxå för den delen så därför var de oxå skoj, skulle ha tagit gamla stan oxå men de får bli en annan gång, där är de oxå så mysigt att gå runt o titta ju..
Avslutade med att gå in på max o köpa en Lyx Milkshake innan jag åkte hem...
Den är ju sååå himla god :)



Hade faktist en bra dag igår iallafall.. när jag kom hem var ja trött så de blev en lugn kväll, gick o la mig kanontidigt redan efter nio på kvällen..
Så ja har sovit en del timmar gick upp vid nio i morse, men skönt att sova ut ibland oxå :)

Lite frysen har jag varit hela dagen idag... dricker en kopp te nu, men de blir inte bättre av de... ska nog ta o baka lite Pajer tänkte jag sånna små som man kan frysa in o den bara ta fram när man vill ha... Perfekt ju :))

Skulle behöva åka ut o träffa min Gudson nån dag oxå, han växer o blir så stor ju, vad tiden går fort..
En bild på han :)



Nä ha en bra dag alla, så hörs vi kanske senare idag eller så...
Kram kram :)

 

 

RSS 2.0