Skärtorsdag

God morron!!
Vaknade redan halv fyra i morse, kunde inte somna om så jag gick upp då, kommer nog va ganska så trött idag.
Snart iväg o jobba, men ledig lördag o söndag de är skönt :) hade velat åka hem till skeppis, men de känns lite jobbigt att komma hem sent på fredagskväll o sen åka tidigt igen på söndagen, så jag blir kvar här hemma, vet inte alls när jag kommer hem igen... känns som evigheter sen ja va hemma..
 
Resan till Tallin me jobbet är gjord, de var ok... kunde ha vart bättre kan jag säga, men kul ändå att åka iväg så där, jag fick ett rejält sajko utbrott på dom som bodde i hytten brevid, vi rök ihop som bara den, så mina jobbar kompisar var tvungen att gå i mellan vårat bråk, jag fattar inte igentligen vad som hände, men blir jag arg då blir jag ARG o de var de som hände bl.a.
 
Påsk nu i helgen o jag har inte påskpyntat alls, finns inte nå som tyder på de här hemma, inte äns min häxa har fått komma fram som jag alltid brukar ha i köksfönstret.
De som var så skönt o komma bort när vi åkte till spanien jag kunde slappna av o bara va, men nu börjar de bli precis som innan igen, de är jobbigt :(
 
Man lever som i två värdar man lever ett helt annat liv här nere än hemma, hemma är de lugnt o skönt, här är de stressigt o åter stress, här måste man visa framfötter för att komma nånstans, man lär "slå" sig fram.
 
Nä nu ska ja gö mig klar o sen dra te jobbä, men ha en GLAD PÅSK!!!

Trökväder...

Lite grått o trist väder ute me lite snö som kommer ner.. igår snöade de hala dagen, men de är bara sånt tunnt snö som kommer ner, men ändå... Vart är våren??
Vaknade i morse o var helt vit i pannan, min lilla bruna färg som jag fått har börjat flagna bort :(
Jobbig natt annars med en mardrömm som fortfarande sitter i som jag tänker på :(
 
Nu har jag iallafall packat ur resväskan, orkade bara inte gö de när jag kom hem, men nu är de klart iallafall, ska iväg o jobba eftermiddag/natt, när jag slutar i morronbitti är de bara hem o duscha sen packa en ny väska för att sen bli upphämtad o vi ska åka iväg till Tallin med jobbet, känns som att jag inte riktigt har hunnit landa hemma än heller sen vi var i väg eftersom jag jobbat varje dag sen direkt åka igen o när vi kommer hem jobbar jag direkt ett dygn... drygt...
 
Här kommer lite flera bilder från Barcelona
 
Gatan La Rambla kul att gå där o titta på dessa människor som står på rad efter gatan utklädda.
 
 
 
Stranden
 
 
 
 
 
Kommer me fler bilder senare.

Kommit hem...

Måndag morron!!!
Kom hem igår från Barcelona, har haft de jättebra :) så skönt o komma bort o bara vara... slippa tänka på allt här hemma, fått lite ny energi oxå.
Men vilken härlig stad det var, måste dit igen, de fanns allt ju :)
De blev en massa shopping, strandpromenad, sevärdigheter, bara gå o strosa runt o titta, myssigt att gå i gamla stan, o bara vara ta dagen som den kom :)
Hade bra väder för de mesta sol o blå himel ca 17-20 grader varje dag, en dag var de varmare o en dag så regnade de, men de gjorde inget. Han även träffa min kusin som bor där nere, de var kul har inte träffat henne på många år.
Att slippa ha en massa klädde på sig som här hemma nu under vintern, man hade bara sandaler o var lättklädd, så skönt :)
Men nu så är man tillbaka i vardagen igen, så nu är de vinterjacka kängor vantar o mössa som gäller igen.
Ska iväg o jobba strax, idag måste jag åka till Danderyd o börja jobbet där... trökigt att behöva åka iväg så ju...
Är väldigt trött idag o seg men hoppas jag piggnar till snart.
Kommer skriva mer o Barcelona senare när jag hinner o lägga ut en massa bilder då.
Ha de!!
 

Spanien

Idag åker vi till Barcelona :)
Ska bli kul faktist.
Jag blev dunderförskyld i helgen, de var mindre roligt men de är väl typiskt att de ska komma när man ska iväg, men de är bara att gilla läget som de är, för skönt blir de att komma bort!!
Tror jag packat allt nu.. P:s pappa kommer o hämtar oss o kör oss till arlanda
Ha de så bra nu ni som läser detta, så hörs vi när jag kommer hem igen.

Dagar...

Dagarna går o lusten finns inte :(
Igår var en lite bättre dag men inte idag...
Sov nästan 14 timmar från igår kväll till idag, trött o slut, har ingen ork eller lust till nå...
Från att bara beöver sova mellan 5-6 timmar per natt jämt förut o jag är utvilad till nu när jag bara kan sova hur länge som helst o inte bli utvilade alls ..
Det har varit soligt o fint väder uta idag men har bara vart inne ingen lust att gå ut, skönt att jag har vart ledig idag iallafall.
Nu är de bara några dagar kvar innan vi åker till Barcelona, ska bli skönt o komma iväg nu.
Men jag jobbar ända fram till måndag, när jag går av efter natten då är de bara att åka hem o kolla igenom att allt finns nerpackat sen dra iväg till arlanda.
 
Sen om ja kommer skriva nå mer innan jag åker eller inte, men de visar sig.
 
RSS 2.0