Tisdag

Över en vecka har gått sen jag skrev, men ja har inte riktgit haft tid att skriva, har jobbat haft fullt upp me pyssel o så, de har varit stressigt den sista veckan, men nu så ska de bli lugnare på den fronten hoppas jag :)
De har ju vart mycket som skulle va klart till Julmarknaden, o den var ju i söndags så nu är den över, men skoj var de, blev en del sålt på den oxå :) alltid skoj :))
Nu är ja tebaka här hemma i sthlm igen efter nån dag i L-a, dagarna går så fort när jag är där uppe, hinner inte me allt som jag vill göra o så när ja är där.

Igår när ja kom hem tog jag fram ljusstakarna o satt upp dom i fönstrena bytte gardiner i köket oxå, ska fortsätta greja lite idag, är ledig så de är bäst att passa på då. Nu fattas bara snön ute så man får lite mer julkänsla inte lång tid kvar innan jul nu ju...

21 nov 2011

Måndag Morron!!
Gick upp fem i morse, käkat frukost redan kollar lite på tv o slappar, ska snart iväg till jobbe, sista dagen på de viket, i morron börjar ja på ännu ett nytt ställe, ska bli skoj :) håller snart knappt redap på hur många ställen man är på o jobbar, men är man vikarie så är man, men de är kul på ett sätt de oxå men visst skulle de va skönt att ha ett riktigt schema att gå på jämt så man visste framåt hur man ska jobba.

Helgen har gått fort...
Lördagen tänkte jag sova länge.. men sov till kvart i åtta iallafall sen var ja pigg, gick då upp o började greja, började me att skala äpplen o päron o kokade äppel/päronmos (riktigt gott) sen gjorde jag Fudge för första gången, de var inte så svårt att göra, bara koka ihop allt i en kastrull o sen slå i en form o låta stelna lite...
Kokade ris o gjorde Sushi ( som man sen ätit hela helgen av) Jag o P tapetserade om i hallen oxå. Jag han även med och pyssla lite, sen blev de film på kvällen, så en hel del han man me på lördagen iallafall.
Söndag så drog jag me P på loppis sen åkte vi till barkaby en sväng, P körde mig sen till Jakan där han släppte av mig o jag tog pendeln in till stan där ja träffade syrran, Erika o Sara, vi gick runt lite i affärer sen var vi o käkade, jag var hemma vid femtiden igen han va hemma i 10 minuter sen var de bara att dra iväg till Britt så gick vi iväg till vävstugan o vävde lite i några timmar.
Så ja har haft fullt upp i helgen inte undra på att den gått fort...

Den här vecka har jag mycket jag ska hinna me oxå till helgen.
Nu ska ja iväg.

Pepparkaksfil

Torsdag o redan snart helg igen, vecka har gått fort igen..
Gick upp lite föru fem kunde inte sova mer då..
Käkat frukost redan jag hittade en ny fil när jag var o handlade med smak av Pepparkaka, kan säga att den var himla god, trodde inte de men de var den :)

Igår var jag i vävstugan o började väva på min första duk, de var länge sen jag vävde nu så de var riktigt skoj :) Har hunnit me lite pyssel med, inte många dagar kvar nu jag har på mig för att få klart allt jag ska ha me.

Slutar tre idag ska bli skönt att komma hem tidigare :)


Måndag

Måndag o ny vecka!
Börjar senare i dag halv elva, men vaknade halv sex o gick upp då, har grejat lite o så, nu ska jag strax pyssla lite innan jag sen blir hämtad vid tio tiden.

Helgen har varit helt oki, lördagen var vi iväg en tur Örsundsbro. Sen var vi till bålsta på lunch, när vi kom hem kollade vi på film o de var en lugn dag.
Söndagen var jag o A-M iväg på loppisen, den är så skoj att gå på den är så stor o man gör bra många fynd där :) sen blev de städning när jag kom hem, blev några timmars pyssel oxå :)


11-11-11

God morron :)

Pigg idag :) skönt de, igår efter jobbet när ja kom hem så grejade jag o plockade fram de ja ska ha me till julmarknaden o tittade över vad mer som jag ska göra, är lite till iallafall, sen har man lite tvivel om vad o om man ska ta me vissa saker eller inte... de löser sig :)

Nu ska jag strax gö mig klar o gå iväg till jobbet, trots att jag gick upp fem i morse så har morronen gått så fort förstår inte... skulle behöva ha en timme till innan jag ska iväg..

Skriver nog senare när ja kommer hem igen.
Ha de fint :))

2011-11-10

God Morron!!
Torsdag idag, skönt de snart är helg :)
Har lite planer inför helgen :)

Den här vecka som gått har jag inte alls varit pigg, har inte haft nå energi alls :( bara så trött hela tiden o ont :( ja blir så matt på de här...

Igår kväll så var jag till vävlokalen här i området o tittade, ska börja där hade jag tänkt, de var evigheter sen man vävde, men ska bli riktigt skoj :) så ska börja där nästa vecka.

Var ju på loppis i söndags, de var kul gjorde en del riktigt bra fynd :) de är en stor loppis varje söndag, se om jag hinner dit på söndag som kommer oxå.

Ute är det 7 grader varmt o lite regnit, konstigt att de är så varmt än, men de kommer snart snö.
En sak som är lite roligt, på 1 vecka så har jag träffat 2 personer som jag inte sett på över 17år här nere, jag jobbade med dom då jag bodde här -94
Nä nu ska jag pyssla lite sen gå iväg till jobbet, har nära nu till jobbe tar bara ca 10 minuter att gå dit, helt perfect så slipper man åka bil :)

Söndag morron....

God morron!!
Söndag idag..
Den här helgen har gått fort..
Igår vaknade jag klockan sex på morron, de var bara till o gå upp var pigg då, så jag började baka, jag gjorde Macarons, har gjort de en gång förut, de tar lite tid o göra dom, men rätt skoj är de, blev rätt så bra o Goda blev dom med :)
Gjorde i Choklad den här gången går ju o göra i olika färger o smaker, att dom inte blev så fina de gör inget :)





Sen gjorde jag mig klar o åkte iväg o träffade min gudson, har inte träffat han på ett tag, så vi var ute o lekte en stund han o jag så tog vi en liten promenad.



Efter det så var de meningen jag skulle åka in me pendeln till stan o gå runt där, men ångrade mig o tog bilen i stället o åkte till Barkaby Outlet, där träffade jag syrran, vi gick runt o kollade lite i affärer, hittde en Nike vinterjacka som jag köpte o ett par Nike mjukbyxor. Sen var vi o käkade oxå innan vi sen skildes åt.
For hem sen o de blev himla lugnt, gjorde inte mycket för jag kunde inte, fick så jäkla ont i magen i mitt navelbråck har inte haft så ont förut som jag hade igår trodde nästan jag skulle va tvungen att åka in med det till akuten men gick o la mig o sov istället o somnade, så jag vaknade nu vid sex i morse, känns mycket bättre idag, så jag hoppas inte de blir nå problem me de nu igen, jag väntar o väntar på min operation som jag skulle ha fått senast i september för den, har ringt o tjatat på dom på att dom ska skynda på för jag har väntat över 3 månader eller de är snart 6 månader :(
Blir så jäkla less :(

Nä nu ska jag snart gö lite frukost sen gö mig ordning, ska träffa A-M halv tio o vi ska åka iväg på loppis o titta.

Pigg :)

Go morron :)
Känner mig riktigt pigg idag :)
Gick upp fem i morse, kunde ändå inte sova mer då..

Ska till jobbet om en timme så jag hinner pyssla lite innan jag ska iväg :) har verkligen kommit in i en pysselperjord nu, men de är så skoj, måste gå igenom i helgen allt som ja ska ha me till julmarknaden o vad mer som behövs till den... de är inte många veckor kvar innan den är nu :)

Är ledig i helgen, ska byta till vinterdäck på den blåabilen i morron så de oxå är gjort, min andra böt ja på förra veckan, för snön kan komma när som helst nu, men de är ovanligt varmt för att vara november faktist..
Funderar på att åka in till stan i morron o gå runt där lite kanske, de var ett tag sen man gjorde de nu ju, tänk att de är inte ofta man är inne i stan, man åker oftast nån annanstans när man ska ut på shopping. Måste börja me lite julklappar snart oxå, en del är redan klara men har några kvar...

Nä ha en fin dag alla :)
Kram

Trött...

God morron!!!
Onsdag idag...
Ska strax dra iväg till jobbet..
Är himla trött var jobbigt att gå upp i morse hade heldre velat lega kvar i sängen o sovit vidare... dom dagar man är ledig o får sova då vaknar man tidigt o är pigg... de är så konstigt ju, de borde ju vara tvärt om..

Dagen gick så fort igår..
Jag bakade ju bullar, var upp o hälsade på på jobbet tog me en stor påse me bullar dit så dom fick lite fika där.
Fick många positiva komentarer i går, sånt är kul :)
hemma sen så grejade ja o så, han me en del pyssel oxå :) Blev några kort o askar gjorda, kommer lägga in dom på min pysselblogg sen, så gå in o kolla där om ni vill se hur dom blev.

La mig tidigt igår kväll redan vid halv tio.
Nä nu ska ja gö mig klar o dra iväg.
Ha en fin dag.
Kram




Bakar

God Morron!!!
Vaknade fem i morse, kunde inte sova mer då så de var bara till att gå upp..
Trots att jag är ledig idag o tänkte ta en sovmorron, men inte då..

Jag har gjort ordning en saffransdeg nu så den står på jäsning, sen blir de till o baka lite bullar, de var länge sen jag bakade bullar, de blir så mycket annat när jag bakar men inte nå bullar så nu tyckte jag det var dax me det oxå. Sen så saffransbullar är ju gott oxå o de är ju snart jul så man kan börja me de redan nu :)

Blir till o fortsätta städa lite här sen, men gjorde de mesta igår, ska hinna me pyssel idag me hade jag tänkt, har ju en del o göra o har bara nån vecka på mig nu innan allt ska vara klart till julmarknaden, sen har jag beställning på 4 sparbössor oxå.

Måste upp till centrum oxå så då ska jag passa på att gå o hälsa på uppe på jobbet när dom har lunchrast, kommer ju inte se dom på nån veckan nu eftersom jag ska vara på att annat ställe i 3 veckor.

Nu är degen klar så jag ska ta itu me den, men skriver nog mera senare.
Ha de fint!!

RSS 2.0