Tisdag...

God Morron :)
Idag börjar jag inte förns halv tio så ja har lite sov morron men sov inte längre för de...
Men skönt att ta de lugnt nu på morronen :)

Ute har de kommit ner en dm snö nu under natten men tror de kommer försvinna under dagen för de är lite regn i luften uta..

Har jobbat hela helgen så när man kommer hem så går man o sover på en gång, de är långa arbetspass man har både lö o söndag 8-20.30

Igår var ja ledig, var iväg o handlade på förmiddan, sen gick ja upp till vävstugan en sväng, på vägen hem gick ja förbi vid Britt på en fika. Kvällen han ja me lite pyssel oxå :) har kommit in i en Pärl perjord nu så ja håller mycket på me att virka me pärlor, lägger ut bilder på de på min pysselblogg..

Nu ska ja fixa lite innan ja ska iväg på jobbä, måste få ordning på håret, känns konstigt att ha kort hår nu när man alltid har haft lång, de tar nog ett tag o vänja sig.. när man ska sätta upp de i en toffs bak är de knappt man kan göra de så himla kort där bak längre fram vid sidorna, men men de växer ut igen :))

De var så fint här om kvällen på himlen :)




Vår i Luften :)

Helt underbart väder vi har ute nu :)
Solen skiner o de är blå himel, droppar från taken, mycket av snön har smält bort :) Sååå himla skönt, känns vårigt nu :)

Jag själv är inte så pigg igentligen har lite ont o är öm o väldigt trött, de tar på krafterna de här som är nu :(
Jag är ledig i morron men ska jobba hela helgen så jag hoppas de går bra.

Nu ska jag ta o gå in i mitt pysselrum o pyssla resten av dagen så de blir lugnt, har mycket pyssel på gång :)









Go Morron

Ute är de några plus grader nu, de både snöar och regnar...
Längtar verkligen till våren just nu..

De är fint när de är snö ute o träden helt vita, men tråkigt när de börjar regna o bli halt ute, dom är väldigt dåliga på att grusa här tycker jag :( Igår var de svin halt nästan överallt..

Igår på jobbet fick jag sånna smärtor så jag var tvungen att åka in till Akuten i Dandedryd, kom hem rätt sent var helt slut när ja kom hem så de var bara att gå o sova, nu känns de bättre har inte ont men är väldigt öm, får ta de lugnt nu.






Lång tid sen...

Jag vet att de är ett tag sen jag skrev nu, men de har inte funnits varken tid eller ork till de, men ska försöka bättra mig nu...
Ledig i helgen o skönt de :)
De är för mycket jobb annars som tar min tid bl.a när man väl är ledig är de annat vet inte riktigt hur man ska hinna me allt bara...
Inte har ja vart hem nå till L-a heller, de kommer dröja ett tag till me de oxå iallafall...

Natten har varit rätt jobbig vaken nu igen av smärtan, måste ringa IGEN på måndag till Falun, ja blir så jäkla irriterande på sjukvården där, nu får dom göra något åt de ja kan inte ha de så här mer :(

Ska strax dra iväg me A-M till en loppis, ska bli skoj iallafall, se om man hittar nå fynd där idag då, sist gjorde ja bra mycket fynd, alltid skoj de :)
Sen hem efter de o vidare till Bålsta på middag, efter de hem o träffa B se om vi ska iväg till vävstugan en sväng, sen är de kväller så man får gå o sova...
Jobb i morron igen men jobbar kväll så de är skönt :)

Ha de fint!!

-17 grader

Usch i morse var de -17 grader ute, nu är de -15 de är bra kallt för att vara här...
Jag börjar två idag o jobba, hade tänkt tagit en sovmorron men vaknar kl 04.20 o kunde inte sova mer då, de är så typiskt så de var bara till att gå upp, käkade frukost o tag de lugnt, har tagit de lugnt hela morronen faktist..
ledig sen fredag lö o söndag, ska bli skönt :)

Ja dagarna går fort o de har hänt en hel del den sista tiden, men de kommer jag inte skriva nå om här igentligen för de är mer privata saker o mina vänner vet om de, iallafall dom som man håller kontakt me.

Ska snart gö mig ordning för jag ska iväg på möte innan jobbet, lite nervöst är de... sen så :))

Bilderna är tagna förra veckan när vi var iväg...




Struvor

I Tisdags hade jag en baka dag här hemma eftersom jag ändå var ledig passade jag på att baka, jag gjorde vaniljbullar, kademummabullar, saffransbullar, kladdkaka o struvor, lika bra när man ändå höll på :)
Älskar att baka av alla de slag ju :)

Recpet på struvor:

1 ägg
1 dl mjölk
1 dl mjöl

Blanda ihop till en smet

Smält ett halvt paket cocosfett i en liten kastrull, lägg i struvgärnet från början så de blir varmt me cocosfettet, sen är de bara att doppa de i smeten o cocosfettet en liten stund tills dom är gyllenbruna, lägg dom sen på hushållspapper så fettet rinner av, så doppar man kakorna i lite socker så är de klart.
Enkelt o goda blir dom me :)




RSS 2.0