Regn o funderingar...

Regnig dag idag de bara öser ner...
Jag är ledig nu i 3 dagar :)
de är skönt, men på måndag börjar jag på Riktigt :)
Schemat omgjort o jag har fått Fast Jobb :) inte längre långviksvikarie :)
De känns riktigt skönt!!
 
Ska strax åka till Paula i Viksjö o hälsa på en sväng.
vet inte riktigt än vad jag ska hitta på i kväll eftersom jag blir själv hemma men ska nog gö nå skoj :)
Många klagar på att sommaren har vart dålig o regnig, jag tycker sommaren har vart bra, inte har de regnat speciellt mycket inte, iallafall inte här.
 
Ibland saknar man vännerna hemma, man märker vilka som är ens riktiga vänner, många försvinner när man flyttar tråkigt är de, varför måste man bo i samma stad för att va vänner???
Telefon finns man kan prata i den, men de tycks ju heller inte vissa veta utan då är de bäst att sluta höra av sig. Så därför har jag oxå slutat höra av mig till folk!! Sen oxå kan man hälsa på varandra, varför är de så svårt att komma ner hit?? Jag har lika långt att åka när jag åker "hem" de är några få som kommer o ha vart hit o hälsat på.
Man ger o man tar!!
 
Nä nu ska ja gö mig ordning o dra iväg.

Sommaren

Idag ska jag jobba första dagen efter semestern jobbar kväll 14-20.30
Var uppe rätt tidigt i morse eller tidigt o tidigt jag som brukar vakna o gå upp fem på mornarna har blivit en riktig sömntuta har blivit o sova till åtta halv nio den sista tiden, men i morse vaknade jag sju..
Har vart till tandläkaren nu på förmiddan...
Ska gö ordning matlåda snart o försöka äta lite lunch om de går, har bedövning kvar så ja hoppas den går ur snart, den är irriterande :(
 
Ute är de ca 18 grader helt oki, men de känns att hösten kommer hela tiden, har fått tagit fram raggsockorna redan måste ha dom på fötterna på nätterna nu har så kallt fötter så jag får svin ont annars när jag sover.
 
Ja sommaren har gått fort, men har haft de bra, jag jobbade väldigt mycket innan semestern fick jobba mycket extra, pga att en vikarie som skulle jobba jobbade bara en dag så sjukskrev hon sig resten av sommaren o de fanns inte att få in vikarier så snabbt så ja hoppade in rätt mycket, så min semester var välbehövlig kan jag säga...
 
Vi började sem veckan med att åka till Tallin på kryssning, sen hem en dag o packa sen drog vi till Finland upp till Kuusamo var där några dagar i stugan vi brukar vara i när vi är där, sen åkter vi vidare upp till Finska lappland o var där 6 dagar fick låna en stuga där som låg ca 10 meter från vattnet, de var så fint där, vi fiskade, plockade hjortron, blåbär,bastade o bara var, så himla skönt att komma dit :)
Synd bara att de är ca 160 mil upp dit, så när vi åkte hem så stannade vi i Umeå en natt för att dela upp resan för de är jobbigt att åka o köra så långt på en gång.
När vi kom hem från Finland åkte vi direkt till Ludvika var kvar där några dagar innan vi åkte hem hit till sthlm igen.
De har ju hänt en hel del mer oxå under sommaren men de kanske ja berättar om en annan gång..
Nu måste jag skynda mig för att bli klar.
 
Några bilder från Finland
 






Höst snart

De var länge sen jag skrev här nu
Hösten är på väg :) min bästa årstid, den är så fin :)
Sommaren har gått fort, jobbat mest men haft semester nu i Augusti, börjar jobba den här veckan men inte förns på torsdag, så de känns fint :)
Rätt så kallt har de börjat bli oxå, men solen skiner nu iallafall.
Ja skriver mera senare om min sommar, tänkte bara titta in lite här nu.
 
 
RSS 2.0