Torsdag 31 mars

I morron är det redan första April... vad fort det går...
Strålande väder är det ute idag me :) soligt o skönt, såg dom första tussilagona för några dagar sen, när man ser dom så är det vår :))
Är ledig idag i morron me men sen så jobbar jag hela helgen o nästan hela vecka me som kommer...
Är utan vatten idag med :( har vart det hela veckan nu igen hela dagarna så irriterande dom skulle vara klara förra veckan me allt men inte då... de är nog värst att man inte kan gå på toa ju, så man måste gå upp tidigt för att hinna de på morronen sen får man hålla sig hela dagen... de är INTE bra... vad man är beroende av vatten o avlopp nu iallafall när man bor i lägenhet..
Har hållit på att virka lite, ja kan inte virka så bra iallafall inte läsa mönster o så men alla sånna här djur som finns nu som många virkar är ju så söta, så jag har provat på lite riktigt roligt men vilket pillergöra men smö detaljer ju... jag har lagt in bild på dom jag gjort på min pysselblogg, adressen finns här på sidan till höger...
Ha en bra dag alla så hörs vi :)

 

Tisdag

Go morron!!
Trött som attan är jag, gick upp halv sex i morse.. men ska nog strax gå o sova en stund till nu iallafall känner att jag behöver det, börjar jobba 16.00 i dag.
Vattnet har dom stängt av IGEN hela dagen, de är sååå irriterande nu har dom hållit på så här hela förra veckan o nu igen, de som är värst ju är att man inte kan gå på toa alls mellan 7-16 om dagarna inte spola vatten eller nå men de kan man ju ha i flaskor så man kan dricka..

Helgen gick fort var ledig då, lördan var vi till tippen me en massa skräp, sen åkte vi till Ikea en snabbis så ja kunde köpa de jag behövde där så var vi till veddesta oxå en sväng.
Söndan var vi till Bro sen åkte vi till Bålsta...
Igår jobbade jag hela dagen var helt slut när ja kom hem gick o la mig vid halv åtta redan men somnade strax efter åtta.

Ska börja ta lite bilder snart o lägga in på bloggen, men de har inte blivit av än har inte haft tid eller ork att gö de nu bara..
Ha en fin dag!!
Hörs :)
Kram

Lördag 26 mars 2011

God Morron :)
Ser ut att bli en fin dag ute solen lyser o blå himel :)
Har varit uppe 2 timmar redan, men sitter nu framför datorn o bara tar de lite lungt, P han sover än. Jag är pigg men gick tidigt o sov igår kväll oxå... ska snart börja greja lite, vi ska rensa lite skräp o köra iväg till tippen idag är de tänkt, kommer nog ta ett tag, jag skulle behöva åka till ikea en sväng oxå se om de hinns me eller annars får de bli en annan dag..
3 dagar har jag jobbat nu de verkar helt ok första dagen var så rörig men börjar få lite bättre koll nu men de tar nog lite tid innan man kan de helt... men kan säga att de är inte helt så som jag trodde de skulle vara eller hört de skulle vara o jobba så... de är skönt o va ledig nu i helgen iallafall :)
Nä nu ska ja ta o sätta igång här hemma, men vi hörs kanske senare idag..
Ha en fin Lördag!!
Kram

Torsdag 24 mars 2011

God morron!!
Vaknade o gick upp vid halv sex-tiden i morse, kunde inte sova mer då men de kanske oxå berodde på att jag gick o sov tidigt igår kväll, jag var helt slut mådde inte alls bra hade mer feber o ont i huvudet, min hosta är heller inte bra har hostat mycket i natt.
Första dagen på jobbet var de oxå igår, de gick bra men hade nog vart bättre om man mådde bra men nu är de som de är, mycket att lära in med allt möjligt men hoppas de ska gå bra, så är de väl på alla ställen ju, ska jobba idag me men börjar inte förns 16.00 slutar 22.00 se hur de blir att jobba kväll...
Snart ska dom stänga av vattnet här igen nu har dom hållit på så i flera dagar, tur ja jobbade igår så ja slapp va hemma då, men nu är de hela dagen igen ända tills 16.00
Ute är de soligt o fint me blå himel, så skönt finns knappt nå snö alls kvar här nere ligger nån liten snöhög här o där.. gräsmattorna är börjar bli gröna...
Ha en bra dag!!
Kram

Tisdag 22 mars 2011

Länge sen jag skrev nu...
men de har varit mycket så de har inte blivit av riktigt..
Nu är jag iallafall hemma i sthlm kom ner hit igår..
Veckan som varit har jag hållit på att packa o så plockat ihop de viktigaste som jag behöver m.m
Sen i fredags så åkte vi ner till Ullared vi var där nere under helgen hade hyrt stuga där, blev lite shopping alltid roligt att åka ner dit ju :)
De var en rolig o trevlig helg :) Vi kom hem på söndag kväll, ja plockade inte äns upp nå av grejerna jag hade handlat för jag mådde dåligt hade fått hosta o ont i halsen under helgen men när vi kom hem så hade jag även fått feber så jag fick värsta frossan, jag är inte bra än inatt har jag knappt kunnat sova alls har hostat o mått dåligt, de kom så himla olägligt just nu jag som ska börja jobba i morron första dagen på mitt nya jobb, så idag blir de lungt o vila hela dagen så ja mår bättre i morron. Lite nervös är jag allt tills i morron men de ska nog gå bra :)

Idag har dom stängt av vattnet här hemma så man får kan inte spola eller gå på toaletten på hela dagen ända fram till kl 16.00 lite drygt kan jag lova... tänk vad man är beroende av allt nu för tiden, de var nog bättre förr...
Nä ha en bra dag alla :)
Så hörs vi snart av.


Söndag kväll....

Fort har helgen gått...
Ska strax gå o sova, har setat o kollat på tv o virkat lite nu ikväll... har fått en hel del gjort idag, vart ute o hållit på me veden ett tag på dagen, skönt väder var de ute, sen började det att snöa lite, men ändå har vi haft varmgrader... men snart är våren här... :)
Har även frostat av frysboxen idag har tänkt det länge men det inte blivit av.. men nu är det gjort iallafall o skönt känns de... har även plockat lite i skåpet grejer som ska packas me o ha me när ja åker ner om nästa gång, plockat me lite mer grejer oxå som måste me... men vad saker man har som man inte kommer att ha användning för eller som man blir att ha dubbelt av, får ta sånt till loppisen i sommar... sen har ja nån hylla o så som ska säljas, se när man gör de...
Ja a de är mycket på g nu :) men är skönt att jag tagit rätt beslut känns så himla bra allt :))
Såg en film igår... blev att tänka tillbaka ett antal år... känslor känslor o tankar om saker o ting... hmmm...
Nä nu är de kväller för min del, har mycket som måste göras i morron o resten av veckan me för den delen.
Natti natti.
Kram

Fredag....

Fredag :)
Känns skönt att de är helg nu :)
Veckan har gått fort... har snöat lite igår o förrgår... vill inte ha mer snö nu vill ha vår :)) men snart så är den här iallafall o skönt är de...
Ja de har väl inte hänt så mycket i veckan.. grejat lite här hemma o så...
Idag har ja vart nere hos Carina ett tag de var trevligt, hjälpte henne lite me tacopajer som hon ska ha på festen i morron, han me o prata om en hel del oxå vad som häder o hänt sen sist vi träffades.

I går va lite skoj faktist, ja var hemma så blev ja o tänka på en gamal vän jag inte träffat på flera år... sen så 5 minuter efter att ja tänkt på han knackar de på dörren o in kommer han.. helt otroligt men de var riktigt skoj att träffas igen :) Måste ju ha vart nån tanke överföring eftersom ja tänkte på han precis innan.

Ikväll blir de lugnt o skönt ska kolla på tv o virka lite, göra mat senare o bara vara ska va såå himla skönt :) eld i kaminen har jag oxå o tänt en massa ljus.
I morron måste jag börja packa o rensa, men de är inte lätt...
En vecka kvar i dag innan vi ska åka till Ullared, de ska bli skoj :)
Ha en trevlig kväll alla..
Kram kram ♥

Måndag 7 mars 2011

Måndag idag...
Helgen har gått fort... för fort...
Lördan fyllde ju P år så då firade vi de, hade fullt me folk där, hade ju gjort smörgåstårta himla gott de är :)
Vid sex tiden åkte dom hemåt för då skulle vi iväg, vi åkte till Heron City käkade där sen var vi på Bio filmen började kl 21.00 den var bra, kommer ju inte ihåg just nu vad den hette, men de är inget ovanligt när de gäller mig ju jag o namn o så.. hehe...
I går hade vi en slö dag man lär ha de me oxå ibland, de blev lite film o så..
Snart börjar ett nytt kapitel.... inte lång kvar nu :))
Ha en bra dag!
Kram

Fredag :)

Såå himla skönt att de är helg, perfekt väder ute me :) men just nu hinner jag inte gå ut nå, har en hel del att göra, håller på att baka de ska bakas, kakor, banankaka, muffins o smörgåstårta tills i Morron, P fyller år då o de kommer hit en massa folk.
Käkar lite frukost nu den blev himla sen men har inte hunnit äta nå innan, så ja passar på att skriva lite här ute då oxå... hoppas de inte kronglar idag oxå när man skrivit klart...
Åker hem till L-A i början på nästa vecka igen blev tidigare än planerat pga vissa saker som har hänt :) för annars hinner ja knappt upp dit innan ja ska ner hit igen, för sen vet jag inte alls när jag kommer åka upp dit igen de kan nog dröja..
Skriver mer senare!!
Ha en bra dag Alla!!
Kram

Less...

Blir så jäkla less skrev ett inlägg här tidigare idag och de finns tydligen inte kvar :( vet inte om ja kommer skriva om de eller inte, vi får se senare, ja ska ut nu en sväng iallafall.
Hörs...
RSS 2.0