Söndag

Veckan har gått fort, har jobbat mest hela tiden...
Men ledig nu i helgen o de var verkligen välbehövligt, veckan som kommer då är de jobb alla dagar må-sö kommer bli en jobbig vecka, men men, de är tur ja trivs så bra me mitt jobb så de gör inget.

Igår så när vi vaknade så åkte vi till Ikea en sväng, sen drog vi till Skokloster Slott o tittade, riktigt fint där, har aldrig vart där förut. Vi var hemma på eftermiddan igen.











Skorpor


Om man får korvbröd över så istället för att kasta dom så gör man Skorpor av dom istället, så enkelt o lätt o göra.

Dela brödden o bre på smör på varje halva, strö över lite socker o ha på kanel, lägg på en plåt o in i ugnen i ca 200 grader ca 10 minuter, men ser när dom är klara.



Fredag..

Fredag
Jag skulle ha vart ledig idag men så blev de inte, ska gå ut extra o jobba, en sommarvikarie har sjukskrivit sig för resten av dom veckor den skulle jobba så de behövs extra på dennes pass, så jag har tagit några av passen dom närmaste veckorna tills jag har semester.
Jobbar hela helgen oxå.

Igår var jag ledig iallafall :)
När jag vaknade gick jag upp o bakade, sen tog jag med fikat o åkte hem till Samona.
Efter de så drog jag direkt till kolonilotten, där var Britt hon hade tagit med lunch dit till oss båda som vi käkade där i solen.
Kom hem vid fyra tiden, gick över till en granne då en stund, ska vattna hennes blommor när hon åker på semester.
Dagen gick så himla fort men de gör de ibland.

Nu på förmiddan har jag kokat körsbärrssylt, de är himla gott :)

Funderar på varför man har så konstiga drömmar ofta, många mardrömmar
vaknar o kan inte somna om, jobbigt de där :(








Trött...

Trött är bara ordet just nu..
Va jag önskar att jag kunde sova några timmar.
Har ju jobbat natt kom hem vid halv nio i morse drog då iväg o handlade på en gång, när jag kom hem igen gick jag o la mig o sov en timme, nu har jag precis käkat lunch o måste gö mig klar för att åka till mitt ordinarie jobb slutar halv nio i kväll så kommer nog somna ganska så fort när ja kommer hem, men jag är ledig i morron o på fredag så de känns bra iallafall.

De är lite svalare ute idag men regnet har inte kommit hit.

Ibland undrar man hur kroppen fungerar igentligen??

De verkar...

Tisdag...
De verkar som om de regnat en hel del på vissa ställen dom sista dagarna som varit o stora översvämningar, men här nere har de knappt kommit ner en droppe regn, har vart varmt o soligt o fint väder, de har vart nästan så kvavt o varmt så man önskat sig lite åska o regn...
men i dag är de lite molnigt på himlen o bara 23 grader varmt, så man vet inte kanske kommer en liten regnskur hit oxå..
Har bränt mig i solen mest på ryggen så nu har de börjat flagna en hel del så de kliar o de är så irriterande..

Har hållit på o grejat lite här hemma nu på förmiddan, ska börja gö ordning väskan snart som ja ska ha me till jobbet, ska jobba ett nattpass så jag börjar kl 16.00 o slutar i morronbitti kl 8.00 ska jobba extra på ett annat ställe, men de ska bli kul trots att de var år sen jag jobbade natt nu.

Har börjat virka så mycket mormorsrutor, de är så himla kul att mixa me alla dess färger som finns, de tråligaste är ju att den fästa trådar o sy ihop dom, lägger ut dom bilderna på min pysselblogg.

En bild som jag tog i Norge

Norge

Efter besöket i Nusnäs så åkte vi vidare upp till särna o hälsade på Ylva o hennes familj, så himla skoj att träffa henne eftersom de var nästan 2 år sen sist vi sågs, vi var kvar där till tisdag morron sen drog vi vidare till Norge o Tydal, där uppe hyrde vi stuga, var ut o fiskade o var på tur på fjällen o tittade... de var så man började längta tillbaka på den tiden man bodde i Norge, älskar fjällen o bara vandra runt där, så underbart vackert det är :)

Fick ju se en massa renar o får efter vägarna vi åkte på oxå, tog en massa bilder kommer lägga ut några här.













Fanns lite snö kvar oxå..








Nusnäs

I måndas när vi åkte iväg på semester så åkte vi förbi vid Nusnäs o tittade på när dom gjorde Dalahästar, jag har varit där en gång förut för många år sen men de är intressant o titta hur tillverkningen går till, sen så många olika sorter o färger de finns på alla hästarna.











Den här gamla telefonkiosken fanns utanför, inte ofta man får se en sådan nu för tiden :)

Kommer skriva mera om resan o mer bilder kommer de då oxå.

Varje ord..

God morron!!
Nyss käkat frukost o ska strax dra i väg till jobbe
När jag slutar i kväll ska vi åka upp te L-a för att sova där sen upp tidigt i morronbitta o börja åka.
Hoppas jag har hunnit packa me allt som ska me, de blev lite panikpackning igår kväll eftersom jag inte hunnit packa än då, men de får bli som de blir... kommer väl på att man glömt nå men huvusaken man har lite klädder o fiskegrejerna me sig så blir de bra.

Verkar bli en fin o solig dag idag hoppas på de så man kan vara ute i solen lite kanske..

Tänk att varje ord har en betydelse, hur man skriver dom o i vikla meningar man använder ord, hur de kan tolkas...

Vi hörs o ses...

RSS 2.0