Måndag

Go morron!!
Måndag morron o ny veckan..
Helgen gick fort men vi hade de bra, skönt o komma iväg. Vi var hemma på dagen igår. På kvällen gick jag iväg till tjejerna, vi har börjat med en syjunta vi är 4 tjejer som träffas o handarbetar o fikar o pratar, de är riktigt roligt, man får ideer av varandra om olika saker man kan pyssla med :) Vi träffas nån gång i månaden har gjort de i nån månad nu.
 
Nu ska jag strax iväg o jobba, de kommer bli ett lååångt pass... 36 timmar så jag slutar kl 16.00 i morron eftermiddag, skulle bara ha jobbat 8 timmar i dag, men vart tvungen att ta natt passet oxå eftersom de inte finns vikarier, ärligt de är helt sjukt, de går så mycket folk hemma o är arbetslösa som skulle kunna komma ut o jobba men inte gör de. Här nere finns de verkligen hur mycket jobb som helst, jag tycker de är konstigt att de ska va så svårt att få ut vikarier, eller är de så att folk inte vill jobba??
 
Nu ska jag packa väskan sen börja göra mig ordning.
Vi ses o hörs :)

Dra i väg :)

Fredag :)
Vi ska strax dra iväg nu :)
Ska bli så skönt att komma bort i helgen.
 
Igår kväll kom första snön här nere men nu har de gått bort de mesta men lite är de kvar på sina ställen..
Var iväg till Bålsta o satt på vinterdäcken på bilen nu på förmiddan de var på tiden, hade tänkt gö de på söndag men eftersom de kom snö igår så var de tvunget o man vet inte om de kommer mera i helgen heller.
 
Ha en trevlig helg :)
 

Hjärnan

Hjärnan lär rensas...
De är för mycket nu bara :(
De går på högvarv
Änte de ena så ä de de andra
Ska packa väskan o dra iväg i morron bort över helgen, behöver de nu.
 
Har jobbat extra i dag på DV kom hem för ett tag sen. Annars har veckan gått fort som vanligt...
I Tisdags så var jag ledig, då kom Amanda hit o hälsade på så himla skoj att nån hemifrån kommer ner hit, vi hade en riktigt rolig o trevlig dag :)
Vet ju inte när jag kommer kunna åka hem nästa gång jag hoppas verkligen jag kan åka hem en helg i November, annars förhoppningsvis blir de helgen innan jul för under julen jobbar jag.
Tänk om jag inte hinner hem nå mer alls i år... de kan va så oxå :(
Vet inte hur jag ska hinna me allt bara...
Känns som man bara sover, jobbar o hinner käka, sällan hinner jag me mera, när jag väl är ledig så är jag så slut o trött så orken finns inte...
 
 

Saffranssnittar

Snart är julen här..
Knappt 2 månader kvar, men redan börjar de komma fram julgrejer o saker i affärer m.m
 
Så här kommer jag med ett recept på kakor som passar kanonbra till jul ( o nu me för den delen ) dom här kakorna är riktigt GODA så baka gärna dubbla satser, de kommer gå åt :)
 
Saffranssnittar
ca 35-40 st
 
1/2 gram saffran
1 dl socker
150 g smör
1 1/2 msk ljus sirap
1 1/2 tsk bakpulver
3 1/2 dl mjöl
 
Sätt ugnen på 175 grade
vispa smör socker o saffran ljus o poröst
ha i sirapen o blanda
sen ha mjöl o bakpuler, blanda ihop till en deg, dela den i 3 delar, rulla varje del lika lång som plåten
Lägg sedan på bakplåtspapper o lägg på rullarna på plåten, platta till lite sen in i ugnen i ca 15 minuter.
Skär sen längdrena i snittar nästan direkt plåten kommer ut från ugnen.
 
Låt kallna sen ät o njut :))
 

Fredag

Fredag
Jobbar helg framför mig..
Har varit ledig 2 dagar nu, har vart riktigt skönt igår var jag inne hela dagen inte gjort mycket pysslat lite o så, orken finns inte just nu bara o bra mår ja inte heller :(
 
I onsdag var vi på bio, vi kollade på Hypnotisören den var bra, skönt o komma ut lite men kvällen när vi kom hem mådde ja så dåligt men somnade till slut iallafall.
 
Helgen som var så var vi på marknad i Strängnäs på lördagen en rätt stor marknad, sen var vi hem till P s kusin på middag, vi kom hem sent på kvällen då stupade i säng direkt när vi kom hem, de är jobbigt att vara trött hela tiden jag som brukar vara så pigg o vakna tidigt på morgonen jämt men nu kan jag sova o sova, vill helst inte gå upp från sängen..
 
Snart ska jag packa väskan som jag ska ha me till jobbet, men först ska jag ta lite fika de blir te o kaka, jag bakade kakorna igår gjorde Marabou Daim kakor, de är precis sånna kakor som man kan köpa har hittat receptet hur man bakar dom så dom smakar precis lika som dom man köper, dom man köper är ju väldigt dyra tycker jag o inte är de många i paketet heller.
Den här gången blev dom inte lika fina som dom man köper för jag gjorde dom lite större än vanligt o dom blev lite plattare men de gör inte något för dom är lika goda för de :)
 

Vill bara bort...

Vad jag bara vill bort bort från allt, att bara få vara o inga måsten eller den här stressen som är, slippa titta på klockan o hela tiden planera för att få tiden att räcka till...
Jag vill åka iväg nånstans o bara vara kunna få släppa allt som är..
jag är så trött så trött....
Om en timme ska jag iväg på möte, men måste fixa lite lunch innan.
Hoppas inte möte tar för lång tid bara, ska hem sen o hämta mina grejer o iväg o jobba natt.
 
Igår var jag ledig, tänkte sova länge då, men när klockan var åtta vaknade jag av nästan panik att jag låg o sov jag som har så mycket o göra, så ja gick upp o började städa, tvätta alla fönstren, böt gardiner planterade om blommor, städade av hela balkongen o gjorde fint där ute, tvättade några maskiner tvätt, bakade både paj o kakor, lagade middan, så jag höll på hela dagen, var helt slut sen när jag väl gick o la mig kunde jag inte somna på kvällen utan låg vaken länge :(
Så mycket man funderar över som händer o hänt.
 
Nu ska ja skynda mig om ja ska hinna klart.

Tiden....

Tiden, stressen, jäkten de är inte bara en sak..
Känner att ja snart inte orkar mer, de är för mycket om de bara hade varit en sak, men när de är något med allt... fattar inte hur man ska orka bara, sen att jag inte mår bra själv de gör ju saken inte bättre men de är sånt som kommer i sista hand, var iallafall iväg o fick alla prover tagna igår så nu hoppas jag dom hittar vad som är fel.
Just nu skulle ja bara vilja gå o sova för jag är så trött så trött, men ska iväg o jobba börjar tolv idag, kom på att jag har inte varit ledig en enda dag den här veckan eftersom jag ska jobba hela helgen oxå men är ledig på måndag.
 
Igår när jag gick av natten så var jag så trött men var hem till en vän på frukost direkt efter jobbet, när jag sen kom hem så kom ja på att jag kan inte gå o sova så ja ringde Britt o Maarit så vi drog ut i skogen o plockade svamp, de blev både gula o trattkantareller, o svart trumpetsvamp vi hittade, att de ösregnade gjorde inget, skogen är lugnande man kan koppla av där o få lite energi.
När jag sen kom hem stupade jag i säng nån timme.
 
Nu ska ja gö mig ordning o sen iväg till jobbä.
RSS 2.0