Efter sol kommer regn...

Man säger väl igentligen efter regnet kommer solen...
Men de beror ju på vad man menar med de oxå om de är vädret eller inte..
Tycker de passar bra just nu Efter sol kommer regn
de är så ja känner mig o är oxå
Vissa dagar är ok, vissa inte, de är skönt iallfall att va tillbaka här hemma i sthlm igen.. de kommer nog dröja nu innan jag....

Vi har ju semester nästa vecka så på måndag drar vi upp till särna till Ylvis o hälsar på, evigheter sen vi träffades eller de är snart 2 år sen så de ska bli så kul o ses :) Sen åker vi vidare till Norge i några dagar, de ska bli skönt o komma bort o tänka på lite annat..

Är på väg till jobbet nu jobbar till halv nio i kväll lika så hela dagen i morron me, de är långa pass..
har varit fint väder 2 dagar nu me sol o allt, men nu har de börjat regna..

Jag kommer vänta...

God Morron!!
Pigg är jag inte sovit dåligt inatt :(
Vaknat flera gånger vridit o vänt mig i sängen
Jobbigt läge...

Nu är jag iallafall vaken o uppe, har precis käkat frukost ska iväg o jobba strax, har inte jobbat på en månad nu så de känns lite konstigt men ändå skönt att komma tillbaka trots att de skulle ha vart skönare att vara ledig, men nästa vecka så har jag semester en vecka sen jobbar jag några veckor till sen har jag min riktiga semester.

Igår blev de lite pyssel tog fram symaskinen o började sy, håller på me lite nya kuddat till soffan, sen på kvällen så blev de film o virkning.

Tänk vad lätt de är o se på nåns Ögon hur den mår, har inte riktigt tänkt på de förut men har börjat gjort de o de är intressant man kan inte dölja allt igentligen, de är lite med kroppsspråket o hur man är vissa saker går inte att dölja, man kan säga en sak men kroppen säger nå helt annat.
varför...

De som är meningen de är meningen..
man ska vara ärlig
Jag är ärlig
jag kommer inte glömma
Jag kommer inte ge upp
Jag kommer att vänta tills tiden är inne
för jag vet att de är rätt
Jag förnekar inte nå

Ha en bra dag!!



Himlen...

Solen skiner lite idag men de är inte så varmt.
Igår regnade de mest hela dagen o va kallt, men jag tog fram vinterjackan sen gick jag ute en sväng, gick bort till kolonilotten o kollade sen hem till Britt på en fika, när jag kom hem var ju dy blöt.. ja som inte hade tänt gå ut alls igår men de var skönt att komma ut en sväng behövde rensa tankarna lite oxå..
Åkte sen iväg till Jakan en sväng men när ja kom dit så försvann lusten att va där så vi gick o käkade på resturang sen åkte vi hem.. Blev en rätt tidig kväll igår me.

Idag gick jag upp vid åtta tiden, började koka suschi ris då, sen har ja hållit på o grejat me de, är inte riktigt klar än me dom, men tog en lite paus nu o satt mig vid datorn o gick igenom en massa gamla kort sen förra året..
Hittade lite bilder som jag tycker är fina de är på himlen, vilka färger den kan ha, helt otroligt så vackert de kan vara..

I morron ska jag ut o jobba extra på DV dom ringde idag o undrade om ja kunde.

Lite av bilderna jag tagit förra sommaren:















Vända blad...

Måndag och nu vecka
Ute är de regnigt väder, men ärligt så känns de som de kvittar..
La mig o sov igår redan vid åtta tiden på kvällen så jag har sovit över 12 timmar, de är inte likt mig..
Kommer bli en lugn dag idag, hade tänkt gå bort o titta vid kolonilotten men kommer inte göra de i de här vädret så ja ska hålla mig inne tror ja... Pyssla lite om ja har ro till de..
Börjar jobba igen den här veckan men inte förns på torsdag.
Veckorna som gått som jag varit hemma i Ludvika har varit både bra o dåliga, de har varit kul o träffa o umgåts en hel del me min vänner där, eftersom man inte hinner träffas så ofta nu mer annars.

Nu är Midsommar helgen över.. o vi går mot mörkare tiden står inte på förns hösten är här, fast hösten är min bästa tid på året jag gillar den :)
Midsommarafton var trevlig o rolig med goa vänner, dryck, mat o skratt..













Sol :)

God Morron :)
Ute är de äntligen fint soligt o varmt väder :)
har varit så kallt hela den här månaden ju, är hemma i sthlm igen kom ner hit i går, men ska åka upp till Ludvika idag igen för att fira midsommar där uppe, sen nästa vecka börjar jag jobba igen efter att ha vart sjukskriven några veckor nu. Så dom veckorna har ja vart i Ludvika..
Ska fixa lite här hemma så blir de till o åka på eftermiddan sen..

Ha en trevlig midsommar alla :)


Den här fågelungen räddade jag från att bli tagen av en katt.

Äntligen hemma

Idag har jag äntligen fått komma hem, så skönt att allt är gjort o klart nu, op gick bra men har ont är är väldigt öm. Jobbigt att ligga inlagd på sjukhus tiden går så sakta när man är där, de var kul när man fick besök o alla gulliga sms man fått de piggar upp en :)
Bosse kom o hämtade mig i falun Tack för de :)
Nu är man sjukskriven ett tag så ja blir nog uppe här i Ludvika då.
De är så mycket man vill göra men nu får man ta de väldigt lugnt ett bra ta framöver.
Har just inte mycket att skriva så ja skriver mer en annan gång.

RSS 2.0