Torsdag

Blir så trött av ibland när man ska skriva här inne o de bara krånglar :(
Gick av åtta i morse jobbat mitt dygn, i morron ska jag jobba extra 8-16 egentligen orkar jag inte det just nu, men bra o få in lite mer komp timmar, eftersom de kommer att behövas nu i höst.
 
Bara 1 1/2 vecka kvar till semestern, ska verkligen blir så skönt :) Vi har bokat resa till Riga i alla fall åker båt dit sen blir vi kvar på hotell några nätter, ska bli både skoj o skönt o komma iväg... :) tänk de kanske är vår sista resa för i år o ett tag framöver... de är lite svårt att tänka sig, att fatta har jag inte riktigt gjort än...
 
Nu har de varit varmt o kvavt hur länge som helst, men vissa dagar har jag fryst så hemsk att de gjort ont i kroppen, har till o me haft långkalsonger under jeansen fast de varit över 20 grader varmt ute, o dubbla långärmade tröjor på mig, de är svin jobbigt me de här, o när jag inte vet vad felet är heller. Idag är de en "bra" dag behöver bara ha byxor o en tröja.
Men faktiskt så längtar jag nu verkligen efter regn väder o lite åska de behövs ju, så tort de är i marken nu, o jag tänker också på all svamp, vill ju kunna ut o plocka svamp i höst o att de ska finnas en del, men kommer inte regnet så blir de svårt...
 
 
 
 
 
 

Regnig dag :)

Regnig dag idag :)
Skönt säger jag bara :)
De behövs verkligen regn nu, så himla torrt uta, för min del får de gärna regna nån dag till.
Har vart helt slut idag, bara vart inne inte gjort mycket, finns inte ork till nå :(
har 2 dygn-pass o jobba i helgen sen ledig 1 v, har inte bestämt om ja åker hem då eller inte de beror på om Jennie o dom kommer me upp i veckan.
 
4 veckor kvar till semestern ska bli så skönt :)
Men de har ju blivit ändrade planer helt för våran del nu efter de som blivit.... vi hade planer på lite allt möjligt, men men kanske de blir en liten båtresa i alla fall, sen tillbringa tiden hemma i L-a, de beror ju på hur jag mår också.
 

Trött o slut :(

De var hur jobbigt som helst o jobba igår, kom hem i morse, har sovit hela dagen är helt slut :( att man ska behöva må så här :(
Vet ärligt talat inte när man mådde bra sist... de som också är lustigt när man verkligen behöver nån o prata med så finns ingen :( jag undra hur många under alla år som fått komma till mig o prata o jag ställt upp när dom mått dåligt, nu när man själv behöver nån finns helt plötsligt INGEN
 

Hemskt

Tiden har gått fort...
Idag börjar jag jobba igen efter att ha vart sjukskriven i 5 veckor...
Helt ärligt vet jag inte hur det ska gå till, jag är inte bra på långa vägar, jag gruvar mig för hur dagen kommer bli om jag kommer klara den eller inte.
Så här dåligt som jag mått / mår har jag nog aldrig gjort, de går inte o beskriva i ord, att de sen inte syns utåt är en sak som många tror de måste göra när man är sjuk.
När jag mått som jag gjort, orkar man inte ta kontakt me nån, så dom FÅ vänner som hört av er till mig är jag glad att ni gjort de.
De finns igentligen hur mycket som helst att skriva, men jag varken orkar eller vill skriva, för dom som bryr sig dom hör av sig.
 
Helt ärligt hoppas jag de blir regn o sämre väder orkar inte ha de här vädret just nu, vet man inte ska klaga på vädret, men jag längtar till hösten.

R:I:P Albin 31 juni 2013

Min älskade katt Albin fick somna in i fredags han blev 15 år.
På torsdagen vart han lite dålig var iväg till vetrinären på fredagen, allt gick så fort :(
Kommer alltid att minnas han.
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0