Tiden går...

Tiden går o inget händer...
Hoppas på ett bra svar idag de kom inte igår iallafall..
Ska iväg o jobba strax.
Va ledig i helgen, var på loppis då de var kul, men kan säga att de är lite skillnad på att stå här nere mot hemma, folk är ju helt annorlunda här dom är som gamar vissa rycker o sliter o blir sura o irriterade, tror att dom bara ska ha gratis allt, sen står o dividerar om vissa saker dom inte vet ett skit om, man blir ju jävligt förbannad, nä säger bara Dalafolket är bäst :) Är man på loppis så är de begagnade saker man köper, min kompis hade en sak som hon knappt använt en kom o tittade o ville ha den, den såg ny ut han frågade hon sa den var lite använd, då blev han skitförbannad o sa att han skulle ha nytt o inget som var använt... Undrar då vad han gjorde där på en loppis då???
Men annars var de helt oki ändå.
 
Igår var de en regnig dag, nu är all snö borta ligger kvar nån hög lite här o där, de är skönt, hoppas på en fin dag idag me lite sol.
 
Ja annars då är allt som vanligt här inget som händer förutom de vanliga, allt går i samma spår än.
 

1 vecka sen

Tiden går för fort ibland, är ledig i dag o va de även igår, men ska jobba hela helgen från i morron.
Ute är de soligt o blå himel några grader plus... har inte vart ut alls nå varken idag eller igår... de blir liksom inte av... Hållit på här hemma me en massa annat, har äntligen fått tillbaka lusten lite o börja pyssla igen, jag som verkligen älskar o pyssla o baka, men när jag inte är ok då försvinner lusten till de me :(
Har börjat virka en massa, gjort några korgar o håller på me en matta, bilder kommer eller finns redan på min pysselblogg.
 
Igår bokade jag bord så jag ska stå på loppis nästa söndag, ska bli skoj, har inte stått på nån loppis här nere förut så de blir intressant, jag gillar loppisar, så kul o gå runt o titta o fynda grejer :) Men nu så blir de själv o plocka ihop en massa som ska me, har dock inte fått ihop så mycket än men men...
Vill åka "hem" nu men de dröjer än :(
Har även hunnit me o plantera om lite blommor, o plantera om mina frön jag sått, de om dom tar sig.
 
Lite bilder från en saluhall i Barcelona:
 
 
 
RSS 2.0