Rosor :)

Alla hjärtansdag fick jag dom här fina o stora rosorna av P :)
 
 

Måndag

Nu ska vi se om de går o skriva här o publisera... skrev för några dagar sen o då försvann allt jag skrivit o det är INTE första gången det händer, de är inte nå kul när de blir så :(
 
Helgen som var har inte vart bra, jag har legat sjuk i influensa har varit jättejobbigt, idag känner jag mig lite piggare, men Elvira är snorig o de känns jobbigt när hon är så liten, tänk hon är redan 5 veckor, tiden har gått fort de märks att hon växer också när man tittar på kort sen hon var nyfödd o nu så ser man verkligen.
Även fast det gått 5 veckor sen den dagen hon föddes är jag inte bra än från det, kommer nog alltid komma ihåg vad som hände då de jobbigaste jag varit med om tror jag o sen att de blev som de blev att jag blev så dålig fort så de blev akut kejsarsnitt, allt gick bara så fort när de hände, ingen kan nog förstå egentligen vad jag fick gå igenom den dagen/kvällen, de är tur de gick så bra som de gick... vi fick ju vara kvar över en vecka på sjukhuset för både jag o Elvira blev ju dåliga. 5 veckor o mitt sår från kejsarsnittet har fortfaranade inte läkt utan det lär läggas om än det är nån cm som är öppet, de känns jag kan inte gå o röra mig som jag vill, det är lite jobbigt för jag får max bära 5 kilo o de är inte mycket. Nog om oss o mig nu...
 
ute har det varit soligt o fint i dag riktigt vår väder me plus grader, finns inte nå snö kvar här heller är helt bart ute.
Jag är svintrött nu ska gå o sova strax.

2014

Nytt år
har inte skrivit på flera månader...
kommer inte hinna skriva så mycket i dag heller men ska göra det nån dag... mycket som hänt nu dom sista månaderna.
Ute har vintern kommit i alla fall, men så mycket snö finns inte här nere i sthlm som de fanns hemma i L-a när jag var där, men ärligt nu längtar jag till våren.
RSS 2.0