Torsdag

God Morron :)
Verkar bli en fin dag i dag, bara de inte blir o blåsa så hemskt som de gjorde igår..
Börjar jobba om en timme, första passet på mitt nya jobb, lite nervös är ja men de ska nog gå bra :) Sen har ja kvällspasset på vanliga jobbet, så de blir dubbelt idag, kommer nog vara väldigt trött i kväll när ja kommer hem, i går kväll var ja super trött så ja gick o la mig redan halv åtta o somnade på en gång.
Jobbar dag i morron me, sen eftermiddan måste ja tvätta o slå i paket o packa, känns som att ja har fullt upp ett långt tag framöver.. de är mycket ja har som händer den närmaste tiden :))
Ha en fin dag :)
Kram kram!!

Onsdag

God Morron!!
Åhhh vad jag är trööttt, hade bara velat lega kvar i sängen o sova länge länge idag... hade varit så himla skönt, men de var bara till att gå upp o duscha o käka frukost, så nu ska ja strax dra iväg till jobbe, men slutar två idag, i morron blir en lång dag eftersom ja ska jobba dubbla skift me bara en timmes rast i mellan, från 8-22, men de ska gå bra hoppas jag... de är ju tur att de inte är samma jobb ja ska va på utan två olika
Kvällen gick bra igår :)
Nä nu ska ja dra iväg..
Hej så länge..


Tisdag

Tisdag idag
ska iväg o jobba kväll, men innan ska jag iväg på ett möte, spännande, men är lite nervös men de kommer nog gå bra hoppas jag :))
Är lite så trött nu för hade en natt jag inte kunnde sova knappt alls, ja har sånna nätter ibland de är så jobbigt, sen var ja tvungen att gå upp halv sex i morse ändå, för dom har stängt av allt vatten här nu igen hela dagen ända till sex i kväll, de är störande att vara utan vatten o toa hela dagarn o dessutom ska de hålla på i 3 veckor nu igen :( men den här gången så håller dom på inne i lägenheten så dörren står öppen ut i trapphuset hela tiden oxå, så man få inte vara själv alls...
Jobbigt läge...
Ute är de lite grått väder men inte nå reng än iallafall, men de kanske kommer...
Ja hoppas inte kvällen blir så jobbig som dom sista 3 kvällspassen varit ja jobbat..
Längtar nu till helgen kommer :))
Ha en fin dag
Hörs...

Ledig idag :)

Så himla skönt att vara ledig idag, efter dom här stressande dagarna på jobbet..
Skönt när man vaknade i morse o hörde regnet smattra mot rutan o veta att man var ledig, bara att dra täcket över huvudet o somna om en stund till :)
Idag bara är jag :)
har bakat lite sen hunnit me o pysslat som ja inte gjort på evigheter känns de som, nu tar ja de lugnt käkar lite medans ja sitter här o skriver, kollar lite på tv emellan... skulle va skönt o vila middag lite ska kanske göra de oxå :)

Igår när ja slutade drog vi iväg till barkay en sväng, hittade en ny affär me heminredning som ja inte vart in på tidigare, men där fanns de mycket fint så ska dit igen snart, för ja orkade inte titta så mycket för ja mådde inte så bra hade så jäkla ont igår så de var jobbigt att gå, nu väntar ja bara på att få op-tiden så jag får de gjort så ja slipper ha så ont som ja har vissa dagar.

Ha en fin dag :)
Kram kram

God Morron :)

Trött ja de kan jag lov att jag är...
Idag hade jag velat ligga kvar i sängen o bara sova.. men de var bara te att gå upp som vanligt, men så himla skönt att vara ledig i morron, då ska jag då sova :) men känner jag mig rätt så kommer jag inte kunna göra det utan vakna tidigt som vanligt ändå..
Slutar två idag o de är skönt, se om ja ska åka o hälsa på syster en sväng då, de beror på hur länge hon jobbar idag hon viste inte.. Vi får se vad som händer senare, kanske blir en svänt till Ikea iallafall.
Ute blir de nog en varm dag idag me :)
De känns att jag jobbade dubbelpass igår om inte annat i kroppen, himla stel är jag, men man mjuknar väl upp bara man kommer igång så.

Igår möte jag en sån fin människa, sånnt känns kul :) man blir glad då... speciellt nu när allt är som de är.. något possitivt mellan allt tråkigt..
Nä nu måste ja dra till jobbe.
Ha en fin dag!
Kram

Timmar

Hemma på timmar men ska strax dra till jobbet igen för att jobba kväll, ja hoppas ja får sluta tio i kväll som ja ska o inte behöva komma hem elva som igår..
Har hunnit vila en kvart sen duschat o bakat som ja ska ta me till jobbe som fika, tur ja har hittat på recept som går snabbt att fixa till :)
Ute är de riktigt varmt idag men lite blåsigt o de är skönt de när man går så mycket..

Ha de :)

Gå fort!!!

Nä nu vill jag att den här helgen ska gå fort!!
De kommer vara en jobbig helg på jobbet bl.a
Sovit knappt nå inatt, legat o tänkt en hel del, men oxå haft ont i huvudet, går kvällen var jätte stressig o jobbig :( vi hade inte äns fem minuters rast, så jag mådde inte alls bra eftersom jag inte fick äta nå.. ja blev så dålig o yr så ja hade dålig balans o snubblade i en trappa bl.a skrapade handen o slog i huvudet i en tegelvägg så ja fick en bula :( så de var väl därför ja hade ont i huvudet bl.a på sex timmar visade stegmätaren nästan 27 000 steg, rekord för en kväll, de brukar ligga på mellan 18 000- 20 000 steg annars..

Nu har jag iallafall bestämt mig hur jag ska göra i en fråga o de känns fint :)
Måste göra mig klar nu o dra till jobbet, kommer hem på nån timmer senare på dagen för att sen jobba kväll igen..
Ha de fint :)
Kram kram

Rätt o fel...

Vad är igentligen rätt??
Vad är igentligen fel??
Om man känner att saker är rätt då är de så eller... men varför kan man få skuldkänslor ändå?? de är så jobbigt ju, man vet att man gjort rätt för man lyssnat till sig själv o sitt hjärta, men så säger nån annan något tvärt om o man får skuldkänslor... varför?? de är jobbigt som de är just nu o jag har gjort ett val o de kändes rätt på en gång utan att tveka, är de inte rätt då?? jag tycker de... för de är ju jag mig de gäller vad jag gör o tar för beslut, de är ju ingen som lever mitt liv eller har levt de som vet hur allt känns...
Ibland vill man bara dra tillbaka tiden en hel del.. om man då visste hur de skulle se ut nu vad mycket man skulle ha gjort annorlunda då.. om man bara visste...
Man funderar oxå på framtiden.. hur ser den ut om bara ett år..?? de kan man inte svara på de visar sig... de är mycket som kan ha hänt tills då... o de hoppas jag verkligen.
Jag står just nu i ett vägsjäl i livet o vet inte riktigt hur jag ska göra... vilken väg är rätt o vilken är fel just nu??
Jag vet ju en som är så rätt men den finns just inte idag att välja på.. men jag hoppas den kommer iallafall :)
Funderingar o funderingar.. just nu vill ja har lite lugn bara...
de är skönt att kunna skriva av sig ibland, trotas att jag inte skriver vad de handlar om men jag vet själv de o de räcker..

Ja annars idag så är de himla skönt o varmt väder ute.. solen skiner o klarblå himel :) Har varit iväg o handlat lite, köpte även en ny resväska :) den kommer snart till användning :)
Ska ta o käka lite mat sen gö mig i ordning, ska iväg o jobba kväll i dag me, i morron fick jag ta ett dubbelpass o jobba de fattas folk, men de gör inte nå de bra att få in lite mer timmar ju, men kommer nog vara jobbigt eftersom de är så stressigt ändå..
Ha en fin dag alla :)
Kram kram

Torsdag..

De känns konstigt idag.. vet inte vad de är som känns så.. kan inte komma på... men är nog lite nervös tror jag de är nog de som gör de...
Ska strax käka lite lunch, men är inte hungrig men måste äta nå, sen iväg på intrevju... sen börjar jag jobba klockan fyra...

Det som händer de händer... allt har sin mening i allt... sånt är livet bara... de finns jobbiga stunder  o underbara stunder i livet... vissa saker är lätta andra svåra...
Men jag vet iallafall en sak o jag ger inte upp iden saken så är de för jag vet att jag kan o ska :)) om de så tar o har tagit tid.. men som sagt allt har sin mening... just nu är de inte mening me den saken...
Kaos!!!!
Ha en fin dag alla :)
Kram kram

Onsdag

Ja då var jag hemma i sthlm igen då.. P kom o hämtade mig i L-a igår.. Den veckan som varit har inte varit skoj alls.. eller jo de har den på sitt vis :)) men de har hänt så mycket.. en hel del kaos kan ja lova.. Bilen är jag utan o så kommer att få vara ett tag verkar de som :( tänk vad man är beroende av bil... o datorn me för den delen nu för tiden.. har haft snälla vänner ja fått låna datorn av i helgen tack för de B o D :)) måste fixa en ny dator snart till mig, men de får bli efter att ja hittat de jag letar efter just nu...
Den här gången var de faktist riktigt jobbigt att åka hem hit igen... :(

I Lördags var vi på loppisen o sålde, de gick sådär, men de var inte alls mycket folk o de var tråkigt, de är skoj när de är mycket folk som kommer... När de var slut åkte ja hem o packade ur bilen sen ner till B, vi festade lite där, hade skoj.. söndagen var ja väldigt trött hela dagen.. vet inte riktigt vad de berodde på... men de är ju sånt som händer...
Måndag o tisdag hade ja fullt upp o fixa en massa..

Nu ska jag städa lite här hemma sen kommer syrran o hämtar mig vi ska ut o kolla på lite saker :))
Ha en fin dag alla :)
Kram kram

Fredagen den 13

Fredagen den 13..
Oturs dag sägs de, o de är de, men de brukar vara en bra dag för min del ivanliga fall.. men idag är de verkligen en otursdag :( lika så i går me för den delen... gårdagen började me att jag skulle slå på datorn o den var död, pga att de hade åskat på natten o ja inte dragit ur den... :( skulle sen åka iväg o bilen pajade :( bilen var tvungen att åka iväg till verkstan.. fick hem den idag.. vad händer... lampan tänds igen den som vart igår så ja hoppas de inte händer igen de som hände igår att den inte går att köra o lägger av... jag som skulle åka hem till sthlm i helgen för ja jobbar nästa vecka, men jag törs inte åka me bilen så länge den lampan lyser....
Nu är jag TRÖTT på allt!!!!!!!!
I morron är de loppis de ska bli kul iallafall :)
Ska snart hem o plocka ihop o packa bilen klart till i morronbitti.
Ha en trevlig helg!!!
Kram
 

Måndag

Måndag..
Vad fint o skönt väder de varit uta idag :)
Gick upp halv nio i morse var så himla trött men kom sent i natt hit till La så de var nog därför ja var trött..
Var ner o handlade på förmiddan så var ja förbi vi Jenny en sväng me. Sen hem o böt klädder o ut o klöv ved, riktigt skönt i solen var de...
Senare på eftermiddan så åkte ja ner på stan o träffade Maria vi gick o kollade lite i affärena sen köpte me middag hem o käkade innan vi åkte hem till Ck.
Kom hem nu ikväll, har haft en bra o rolig dag :)
Nu ska ja strax gå o sova är super trött... ska upp tidigt i morronbitti ska iväg till Falun.
Natti natti..

Lördag...

Härligt väder uta idag :)
Har jobbat kom hem för en stund sen... men i morse var ja trött när klockan ringde hade bara velat sova vidare.. men men.. Gick o la mig tidigt igår kväll vid halv nio redan, vi kollade på en film föru, sen orka ja int va uppe längre..
Är själv hemma nu me vet inte alls när P kommer hem, så ja ska ta o packa ihop lite loppis grejer som ja ska ha me till loppisen..

Efter jobbet idag så var jag o Kry iväg på hantverksmarknad de var lite kul fick lite mer inspiration :))

Den här veckan som kommer är de mycket som händer, har nästan nå inplanerat varje dag, de blir mycket åkandes hit o dit..
Nu ska ja koka en STOR kopp te :)
Ha en fin dag :)

Funderar

Funderar på först vad det är för dag idag... Onsdag nej Torsdag är de ju eller... var tvungen att kolla i almanackan... rörigt ju...
Ska iväg o jobba kväll så ska strax duscha o gö mig i ordning... sen har jag bara fredag lördag o söndag att jobba innan jag är LEDIG :))
Sov jättedåligt i natt knappt något alls o sen var jag tvungen att gå upp tidigt i morse för att fixa klart allt tills jag fick ett viktigt telefonsamtal, o de gick jättebra :) så skönt :))

Den här veckan har de ju hänt lite saker.. både bra :) o dåliga :( bl.a så här om dagen så blev jag så j-la arg o förbannad o jag har lång stubin i vanliga fall, men den dagen tog de stop, ja skällde ut en så de heter duga o att de sen var på jobbet... men vad ska man göra.. man kan inte jämt vara snäll o inte säga något...

Nu har vi boka våran resa :) ska bli så skoj :)) jag längtar verkligen just nu men de är inte alls lång tid kvar :))
Ha en fin dag :)
Kram





Blåmes

Den här söta lilla blåmesen är nästan som tam, man kunde stå nära den o mata den tog mat ur handen när man gav den.

Glad :)

Vad glad man blir att få Presenter oväntat :)
Fick den här fina presenten av en kompis här om dagen.

En tvål från VICTORIA´S SECRET
Den luktar helt underbart :)
Så låg den i en sån himla söt ask oxå.
Tack för den :)

Söndag

Helgen har gått fort, kom hem idag, de var skönt att vi åkte bort en sväng :)



De finns så mycket blommor o billiga me en stor bukett går inte på mycket alls, bodde man där skulle man nästan kunna köpa nya blommor varje dag :)

Jag ser ju inte så glad ut men hade solen i ögonen så jag såg inte mycket.


Annars så var de ju ett tag sen jag skrev, men men...
Nu ska vi se film o ta de lugnt :)
Ha de fint!!

RSS 2.0